50 tips voor reclame met resultaat

boek 50tips

Marc De Bock schrijft hét marketingboek voor de ondernemer

Hoe kan je besparen op je reclame zonder ze te verminderen?
Door slimmer om te gaan met je reclame. Betere inhoud, beter gericht.

Na 30 jaar belettering en marketing heb ik gemerkt dat veel ondernemers vrij impulsief beslissen. Dikwijls worden beletteringen aangekocht zonder erbij na te denken of het ontwerp wel nieuwe klanten zal aantrekken.

Want geef toe: je bestelwagen is een reclamebord dat 5 jaar lang rondrijdt, waarom zou je er dan niet meer aandacht aan besteden, zodat je bestelwagen rendeert in plaats van geld kost.

Nu het boek gaat niet enkel en alleen over beletteringen, maar ook over online marketing (websites, social media, youtube..) en andere marketing waar je als ondernemer niet bij stilstaat.

Krijg vanzelf nieuwe klanten door de juiste reclame

Marc De Bock is auteur van dit boek, en tevens zaakvoerder van Argo Communications. Hij schreef dit boek vanuit de ogen van een ondernemer, die alle dagen handen te kort heeft, omdat er nu éénmaal veel verwacht wordt van een ondernemer.

En dat maakt het niet eenvoudig. Daarnaast wordt er ook nog verwacht dat hij de juiste beslissingen neemt inzake marketing en reclame. En daar kan de ondernemer wel een steun gebruiken. Vandaar deze 50 tips. Het gaat van belettering naar website, online naar offline business. Het boek staat vol quick-wins die onmiddellijk resultaat geven.

Dit is het boek dat je in huis moet hebben. Het is een eerste hulp bij marketingbeslissingen.

 

IMG 1136

Interesse in dit boek?

Stuur een mail met je gegevens en we nemen snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door ondernemers, voor ondernemers

Het 2e boek van Marc De Bock

2 jaar na het eerste boek, schreef Marc De Bock, samen met Dirk Braet en Patrick Chalmet de 60 tips om te groeien als ondernemer.

Groeien met je bedrijf is meer dan enkel marketing voeren. Als ondernemer moet je ook boekhouding kunnen begrijpen en een deftig personeelsbeleid voeren.

En dat is precies wat dit boek over gaat. 20 Tips over marketing, 20 Tips over personeelsbeleid en 20 Tips over boekhouding.

Geen ingewikkelde blabla, maar praktische tips die door élke ondernemer onmiddellijk kunnen toegepast worden.

Meer weten?

https://www.groeiexperten.be

 

 

boek groeien als ondernemer

Dirk Braet, Marc De Bock en Patrick Chalmet, samen de groeiexperten, schrijven hét boek voor de ondernemer die wil groeien. 

Bel nu
Route