Autobelettering Sint-Niklaas: de Fiat van Colora

Colora Sint-Niklaas, dé verfwinkel van het Waasland, wilde haar Fiat 500 graag voorzien van een kleurrijke belettering. Het maakte ons dan ook ontzettend blij om zo’n vrolijk ontwerp te mogen plaatsen.

Het logo van deze winkel is intussen al van ver te herkennen. In combinatie met de 101 kleurtinten valt het voertuig nog harder op. Op de voorkant van de wagen staat de slogan ‘Een hart voor kleur, verstand van verf’ te schitteren.

Dit is een voorbeeld van een geweldige autobestickering: een blikvanger/eyecatcher, het logo en de contactgegevens. Deze hoeveelheid informatie valt makkelijk te verwerken in het verkeer.

We wensen Colora veel succes met deze beletterde Fiat!

Een opvallend of discreet ontwerp voor jouw autobelettering?

Dat hangt ervan af wat je wilt bereiken. Is het de bedoeling om jouw zichtbaarheid te vergroten? Dan is een bestickering die in het oog springt een absolute must! Denk bijvoorbeeld aan een verrassende afbeelding of een opvallend kleurenpatroon.

Heb je jouw naam al voldoende bekendgemaakt in de buurt? Dan volstaat het doorgaans om enkel jouw logo, hoofdactiviteit en/of website op jouw voertuig aan te brengen.

Samengevat, het is belangrijk om te weten wat jouw concrete doelstelling is. Laat ons je hierin begeleiden.

Met een bestickering valt jouw wagen op en maak je overal gratis reclame.

Autobelettering Sint-Niklaas: wil je ook een auto of bestelwagen laten bestickeren?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je snel terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route