Ben jij op zoek naar belettering regio Lochristi?

Dan ben je bij Argo Communications aan het juiste adres.

Onze experten staan klaar om jouw voertuigen te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende beletteringen. Daarnaast kan bij ons ook terecht voor treffende muur- en raambestickeringen of impressionante zuilen.

Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering Lochristi

Een slimme belettering ziet er niet alleen uniek uit, maar transformeert je voertuig tot een échte klantenmagneet. Bij Argo Communications zijn wij hierin gespecialiseerd.

Wij denken mee met de klant en zorgen ervoor dat de juiste doelgroep aangesproken wordt in het verkeer. Een voertuigbelettering biedt heel wat mogelijkheden, het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. Het is immers een rijdend reclamebord dat 5 jaar gratis zichtbaar is op de Belgische (of buitenlandse) wegen! 

Van personenvoertuigen, tot bestelwagens, vrachtwagens, foodtrucks, aanhangwagens of marktwagens. Samen bekijken we hoe we jouw boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk kunnen verspreiden. 

Voor de uitvoering gaan wij te werk met de meest kwalitatieve folies. De belettering wordt geplaatst door gecertificeerde vakspecialisten. Ook bieden wij onze klanten vijf jaar garantie op de belettering.

autobelettering volkswagen lochristi

Hoe trek je 1, 3 tot 5 nieuwe klanten aan per maand met je voertuigen, zonder meerkost?

Klik hier en bekijk de 3 geheimen van een goede, klantenwervende voertuigbelettering. In 20 minuten wordt uitgelegd hoe jij je voertuigen kan omtoveren tot een klantenmagneet.

Raambelettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de ramen en wanden van jouw bedrijf bieden heel wat mogelijkheden voor je branding. Waarom dit zo belangrijk is? Consistentie is key! Een sterk merk is uitgewerkt van A tot Z en leeft zowel offline als online. Zorg ervoor dat je gebouw jouw brand ademt en bezorg je (potentiële) klanten een full experience!

 Zo kan jij je ramen voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision folie of uitgesneden kleeftekst. Of geef je binnenmuren een aparte look die helemaal bij jouw huisstijl past. Hiervoor bieden wij bijvoorbeeld airtex prints aan.

Soorten Raambelettering:

Kleeftekst

Wil jij een losse tekst, logo of een quote op de muur? Dan kan dat aan de hand van kleefletters. De kwalitatieve folies worden netjes uitgeplot en voorzien van applicatietape, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan onze experten over? Geen probleem, dat kan!

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie, of melkglasfolie, is een folie die mooi aangebracht kan worden op vlakke ondergronden. Zandstraalfolie zorgt voor een professionele look, alsook de nodige privacy.

De lichtinval blijft mooi behouden.

In tegenstelling tot wat mensen denken, biedt zandstraalfolie héél wat mogelijkheden. Zo kunnen ze in heel wat vormen uitgesneden worden, maar kunnen deze raamfolies ook full colour bedrukt worden, wat resulteert in erg originele, impressionante looks.

Zandstraalfolies zijn ideaal voor de binnen- en buitenramen van jouw kantoorgebouw of voor etalages van horeca- en handelszaken.

Vision folie

Visionprints zijn uiterst geschikt voor de belettering van glaspartijen.

Zo kan er van buiten niet naar binnen gekeken worden, maar omgekeerd wel en dat biedt heel wat mogelijkheden. Verder is dit soort raamfolie warmte werend en beperkt het de schittering  en warmte van de zon. 

Ben jij benieuwd welke raambelettering het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan, deel je idee of vraag om advies en wij komen spoedig bij jou terug!

 

Airtex

Ga jij graag voor dat tikkeltje meer? Dan is Airtex jouw partner in crime!

Dit naadloos fotobehang biedt oneindig veel mogelijkheden en straalt klasse uit. Verder verhindert Airtex ook reflectie.

Je kan er heel wat kanten mee uit. Airtex is dé oplossing voor iedereen die zijn branding graag tot in de puntjes uitgewerkt ziet en houdt van een WOW-effect.

 

Reclamezuilen

Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk aan jouw onderneming. Bij Argo Communications kan je kiezen tussen een ellipsvormige of een vlakke zuil, al dan niet met verlichting.

De reclamezuilen kunnen geplaatst worden in aardegrond of op een speciale betonnen sokkel.

Standaard hebben de zuilen een aluminiumkleur, maar kunnen naar wens gelakt worden. Qua bestickering biedt deze reclamevorm ook eindeloos veel mogelijkheden.

reclamezuil laten maken argo

Wil jij jouw bedrijf voorzien van een krachtige branding, maar weet je niet waar te starten? Bij Argo Communications zit je absoluut goed! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Onze werkwijze

 1. Doe een prijsaanvraag

Vraag je offerte of advies aan via https://argocommunications.be/offerte-aanvraag/. Indien het gaat om de belettering van een voertuig,  vermeld hierbij het type voertuig.

Indien je al een idee hebt van de grootte van het ontwerp, mag je dit zeker ook vermelden. Handig is om ook alvast enkele foto’s toe te voegen. Ben je op zoek naar raambelettering voor een specifieke glaspartij? Voeg dan alvast een afbeelding toe van het raam in kwestie.

Wens je een zuil? Stuur dan even een foto mee van de plaats waar de reclamezuil moet komen. Dat is handig en efficiënt werken!

2. Ontwerpbespreking

Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, gaan onze ontwerpers aan de slag. Samen bespreken jullie hoe de belettering van de voertuigen, het ontwerp van de zuil, de raambelettering, … er moet gaan uitzien. Het ontwerp van de wordt verder aangepast tot het helemaal klaar is voor uitvoering.

3. Belettering

Voor de belettering wordt een specifieke datum ingepland. De belettering van voertuigen wordt hier intern uitgevoerd, om dit in optimale omstandigheden te kunnen doen. Voor andere zaken, verplaatsen wij ons uiteraard graag richting Lochristi, of de plek waar jouw bedrijf zich bevindt.

Veel gestelde vragen:

Beletteren jullie op verplaatsing?

Onze experten verplaatsen zich tot bij jou met het nodige materiaal en gaan ter plekke aan de slag. Afhankelijk van of de belettering langs de binnen- of buitenzijde wordt geplaatst, hoort er al dan niet iemand aanwezig te zijn.

Belettering van voertuigen, waar gebeurt dat?

Omdat we garantie willen geven op alle voertuigen, breng je je voertuig best binnen in ons atelier. Wij nemen contact op van zodra de belettering klaar is. Nu is het tijd om te genieten van je nieuwe ontwerp en vooral van het rendement van jouw belettering!

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een reclamepartner dichtbij Lochristi?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door ons team van experts.

Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Vraag nu meer informatie over belettering:

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Enkele referenties in regio Lochristi

  belettering sprinter zaffelare mercedes

  Belettering Sprinter Zaffelare voor Reboda

  Belettering Sprinter Zaffelare: Reboda Voor Bouwonderneming Reboda in Zaffelare beletterden wij deze Mercedes Sprinter. De bedoeling van de autobelettering was dat het bedrijf beter zou opvallen in het straatbeeld en zijn naamsbekendheid zou vergroten. Daar hebben wij...
  bestickering renault kangoo lochristi interio

  Bestickering Renault Kangoo Lochristi voor Interio

  Bestickering Renault Kangoo Lochristi Voor Interio, dé verfwinkel uit Lochristi, beletterden we deze Renault Kangoo. De huisstijl van dit bedrijf is blauw en zwart. Zoiets moésten we dus wel integreren in de wagenreclame. Wanneer dit voertuig mensen uit de regio...
  belettering trafic lochristi bogaert

  Belettering Renault Trafic voor Bogaert – Lochristi

  Belettering Trafic Lochristi Voor Bogaert kunststofvloeren nv in Lochristi bestickerden wij deze Renault bestelwagen. Deze firma is gespecialiseerd in Harsgebonden gietvloeren Renovatie van oude...
  wagenpark bestickering degramec

  Wagenpark bestickering voor Degramec Lochristi

  Wagenpark bestickering Lochristi Voor Degramec in Lochristi voerden wij een nieuwe wagenpark bestickering uit. We hebben de bestelwagens van stijlvolle wagenreclame voorzien. Alle essentiële elementen zijn aanwezig: De bedrijfsnaam en het logo De belangrijkste...
  sticker op garagepoort lochristi

  Sticker op garagepoort bij Interio Lochristi

  De sticker op garagepoort van Interio in Lochristi, is een eyecatcher van formaat. Interio is de specialist in verf, behang en raamdecoratie, voor Lochristi. Het vrolijke kind met allerlei strepen verf in verschillende kleuren valt op in het straatbeeld. Je ziet dat...
  belettering vivaro lochristi begonia reizen

  Belettering Vivaro Lochristi – Begonia Reizen

  Belettering Vivaro Lochristi Argo beletterde al eerder de Mercedes Tourismo's voor Begonia Reizen Gent, Lochristi en Sint-Amandsberg. Nu mochten we nog een Opel Vivaro bestickeren. De huisstijl van deze reisorganisatie is licht oranje, donker oranje, wit en zwart....
  belettering transporter lochristi bestelwagen

  Belettering Volkswagen Transporter – Carrosserie Eeckhout Lochristi

  Belettering Transporter Carrosserie Eeckhout in Lochristi leverde ons een Volkswagen Transporter bestelwagen die moest worden beletterd met: het logo van het bedrijf; het adres; de website; een opvallende sticker van een rode, contrasterende wagen. En zo geschiedde!...

  Categorie: belettering Lochristi

  Bel nu
  Route