Belettering Lokeren, dat is Argo!

Ben jij op zoek naar een goeie belettering in de buurt van Lokeren?
Dan ben je bij Argo Communications in het industriepark in Lokeren aan het juiste adres.

Onze experten staan klaar om jouw voertuigen te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende beletteringen.

Daarnaast kan bij ons ook terecht voor de beste muurbeletteringen en raambestickeringen of reclamezuilen.

 

Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering

Een efficiënte belettering ziet er niet alleen origineel uit, maar vormt je voertuig helemaal om tot een échte klantenmagneet, zodat hij klanten aantrekt. Bij Argo in Lokeren ben je hiervoor aan het juiste adres.

Wij denken mee met de klant en zorgen ervoor dat jouw ideale klant aangesproken wordt op de baan. Een voertuigbelettering biedt heel wat mogelijkheden, het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. Het is immers een rijdend reclamebord dat 5 jaar gratis zichtbaar is op de Belgische (of buitenlandse) wegen!

Van personenwagens tot bestelwagens, vrachtwagens, foodtrucks en aanhangwagens. Samen bekijken we hoe we jouw boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk kunnen verspreiden.

Voor de uitvoering gaan wij te werk met de meest kwaliteitsfolies. De belettering wordt geplaatst door gecertificeerde vakspecialisten. Ook de bedrukking van de folies gebeurt met de beste machines.

Zo kunnen wij onze klanten vijf jaar garantie geven op de belettering.

 

.

belettering lokeren

Belettering Lokeren: deze wrap werd in ons atelier uitgevoerd.

Hoe trek je 1, 3 tot 5 nieuwe klanten aan per maand met je voertuigen, zonder meerkost?

Klik hier en bekijk de 3 geheimen van een goede, klantenwervende voertuigbelettering.

Als je op zoek bent naar belettering Lokeren, dan moet je deze 20 minuten-training absoluut zien.

 

Kleefletters : belettering Lokeren

Raambelettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de ramen en wanden van jouw bedrijf bieden heel wat mogelijkheden voor je branding. Waarom dit zo belangrijk is? Consistentie is key!

Een sterk merk is uitgewerkt van A tot Z en leeft zowel offline als online. Zorg ervoor dat je gebouw jouw brand ademt en bezorg je (potentiële) klanten een full experience!

Zo kan jij je ramen voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision folie of uitgesneden kleeftekst. Of geef je binnenmuren een aparte look die helemaal bij jouw huisstijl past. Hiervoor bieden wij bijvoorbeeld airtex prints aan.

Soorten belettering Lokeren:

Kleeftekst

Wil jij een losse tekst, logo of een quote op de muur van je bedrijf in Lokeren? Dan kan dat aan de hand van kleefletters. De kwalitatieve folies worden netjes uitgeplot en voorzien van applicatietape, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan onze experten over? Geen probleem, dat kan, we komen graag ter plaatse.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie, of melkglasfolie, is een folie die mooi aangebracht kan worden op vlakke ondergronden. Zandstraalfolie zorgt voor een professionele look, alsook de nodige privacy.

De lichtinval blijft mooi behouden. Kijk maar naar de foto hierboven van Body & Bess in Lokeren.

In tegenstelling tot wat mensen denken, biedt zandstraalfolie héél wat mogelijkheden. Zo kunnen ze in heel wat vormen uitgesneden worden, maar kunnen deze raamfolies ook full colour bedrukt worden, wat resulteert in erg originele, impressionante looks.

Zandstraalfolies zijn ideaal voor de binnen- en buitenramen van jouw gebouw of voor etalages van horecazaken en kantoren.

Vision folie

Visionprints zijn uiterst geschikt voor die belettering van glaspartijen waar privacy belangrijk is.

Zo kan er van buiten niet naar binnen gekeken worden, maar omgekeerd wel en dat biedt heel wat mogelijkheden. Verder is dit soort raamfolie warmtewerend en beperkt het de schittering  en warmte van de zon.

Ben jij benieuwd welke raambelettering het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan, deel je idee of vraag om advies. We helpen je graag.

Airtex

Ga jij graag voor dat tikkeltje meer? Dan is Airtex jouw partner in crime!

Dit naadloos fotobehang biedt oneindig veel mogelijkheden en straalt klasse uit. Bij ons in de showroom in Lokeren kan je de kwaliteit bekijken.

Je kan er heel wat kanten mee uit. Airtex is dé oplossing voor iedereen die zijn branding graag tot in de puntjes uitgewerkt ziet en houdt van een WOW-effect.

 

Reclamezuilen

Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk aan jouw onderneming. Bij Argo Communications kan je kiezen tussen een ellipsvormige of een vlakke zuil (meestal wordt vlak gekozen), al dan niet met verlichting.

De reclamezuilen kunnen geplaatst worden in aardegrond of op een speciale betonnen sokkel.

Standaard hebben de zuilen een aluminiumkleur, maar kunnen naar wens gelakt worden. Qua bestickering biedt deze reclamevorm ook eindeloos veel mogelijkheden.

reclamezuil laten maken argo

Wil jij jouw bedrijf in Lokeren voorzien van een krachtige branding, maar weet je niet waar te starten? Bij Argo Communications zit je absoluut goed! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Belettering Lokeren – Hoe werken we?

 1. Doe een prijsaanvraag

Vraag je offerte aan via https://argocommunications.be/offerte-aanvraag/. Indien het gaat om de belettering van een wagen,  vermeld hierbij het type voertuig.

Indien je al een idee hebt van de grootte van het ontwerp, mag je dit zeker ook vermelden. Handig is om ook alvast enkele foto’s toe te voegen. Ben je op zoek naar een belettering voor een specifieke glaspartij? Voeg dan alvast een afbeelding toe van het raam in kwestie.

Wens je een zuil in Lokeren? Stuur dan even een foto mee van de plaats waar de reclamezuil moet komen. Dat is handig en efficiënt werken!

2. Ontwerpbespreking

Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, gaan onze ontwerpers aan de slag. Samen bespreken jullie hoe de belettering van de voertuigen, het ontwerp van de zuil, de raambelettering, … er moet gaan uitzien. Het ontwerp van de wordt verder aangepast tot het helemaal klaar is voor uitvoering.

3. Belettering

Voor de belettering wordt een specifieke datum ingepland. De belettering van voertuigen wordt hier in Lokeren uitgevoerd, om dit in optimale omstandigheden te kunnen doen. Voor andere zaken, verplaatsen wij ons uiteraard graag.

Veel gestelde vragen:

Beletteren jullie op verplaatsing in Lokeren zelf?

Onze experten verplaatsen zich tot bij jou met het nodige materiaal en gaan ter plekke aan de slag. Afhankelijk van of de belettering langs de binnen- of buitenzijde wordt geplaatst, hoort er al dan niet iemand aanwezig te zijn.

Belettering van voertuigen, waar gebeurt dat?

Omdat we garantie willen geven op alle voertuigen, breng je je voertuig best binnen in ons atelier te Lokeren in het industriekpark aan de E17. Wij nemen contact op van zodra de belettering klaar is. Nu is het tijd om te genieten van je nieuwe ontwerp en vooral van het rendement van jouw belettering!

belettering voertuigen checklist

Wat is de beste voorbereiding voor je voertuigen, wanneer je ze wilt laten beletteren in Lokeren? Deze checklist geeft antwoord.

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een beletteraar in Lokeren?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door de Argonauten. We tonen je hoe jij je belettering kan laten renderen in plaats van geld kosten.

 

Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Vraag nu meer informatie over belettering:

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bel nu
  Route