Ben jij op zoek naar belettering regio Merelbeke?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare reclamepartner in de buurt van Merelbeke?

Bij Argo Communications zit je goed!

Onze experten staan klaar om jouw voertuigen te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende beletteringen. Daarnaast kan bij ons ook terecht voor treffende muur- en raambeletteringen of impressionante zuilen. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering

 Een slimme voertuigbelettering ziet er niet alleen uniek uit, maar transformeert je voertuig tot een échte klantenmagneet. Bij Argo Communications ben je hiervoor aan het juiste adres.

Wij denken mee met de klant en zorgen ervoor dat de juiste doelgroep aangesproken wordt in het verkeer. Een voertuigbelettering biedt heel wat mogelijkheden, het zou jammer zijn om deze kans zomaar te laten schieten. Het is immers een rijdend reclamebord dat 5 jaar gratis zichtbaar is op de Belgische (of buitenlandse) wegen!

Van personenvoertuigen, tot bestelwagens, vrachtwagens, foodtrucks, aanhangwagens of marktwagens. Samen bekijken we hoe we jouw boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk kunnen verspreiden.

Voor de uitvoering gaan wij te werk met de meest kwalitatieve folies. De belettering wordt geplaatst door gecertificeerde vakspecialisten. Ook bieden wij onze klanten vijf jaar garantie op de belettering.

belettering smart lidl merelbeke

Hoe trek je 1, 3 tot 5 nieuwe klanten aan per maand met je voertuigen, zonder meerkost?

Klik hier en bekijk de 3 geheimen van een goede, klantenwervende voertuigbelettering. In 20 minuten wordt uitgelegd hoe jij je voertuigen kan omtoveren tot een klantenmagneet.

raamstickers opendeurdag claeys bauwen

Raambelettering

Niet alleen je voertuigen, maar ook de ramen en wanden van jouw bedrijf bieden heel wat mogelijkheden voor je branding. Waarom dit zo belangrijk is? Consistentie is key! Een sterk merk is uitgewerkt tot in de details en leeft zowel offline als online. Zorg ervoor dat je gebouw jouw brand ademt en bezorg je (potentiële) klanten die full experience!

 Zo is het een optie om je ramen te voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision folie of uitgesneden kleeftekst. Of je kan bijvoorbeeld je binnenmuren een aparte look geven die helemaal bij jouw huisstijl past. Hiervoor bieden wij airtex prints aan.

Soorten Raambelettering:

Kleeftekst

Wil jij een losse tekst, logo of een quote op de muur? Dan kan dat aan de hand van kleefletters. De kwalitatieve folies worden netjes uitgeplot en voorzien van applicatietape, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan onze experten over? Geen probleem, dat kan!

Zandstraalfolie

 

Zandstraalfolie, of melkglasfolie, is een folie ideaal voor vlakke ondergronden. Zandstraalfolie zorgt voor een professionele look en privacy. Dat terwijl de lihtinval mooi behouden blijft.

Op het eerste zicht lijkt zandstraalfolie misschien een saai product, maar niks is minder waar. Zandstraalfolie biedt héél wat mogelijkheden. Zo kunnen ze in heel wat vormen uitgesneden worden, maar kunnen deze raamfolies ook full colour bedrukt worden, wat resulteert in erg originele, impressionante looks.
Zandstraalfolies zijn ideaal voor de binnen- en buitenramen van jouw kantoorgebouw of voor etalages van horeca- en handelszaken.

Vision folie

Visionprints zijn uiterst geschikt voor de belettering van glaspartijen.

Zo kan er van buiten niet naar binnen gekeken worden, maar omgekeerd wel en dat biedt heel wat mogelijkheden. Verder is dit soort raamfolie warmte werend en beperkt het de schittering  en warmte van de zon. 

Ben jij benieuwd welke raambelettering het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan, deel je idee of vraag om advies en wij komen spoedig bij jou terug!

 

Airtex

 Ga jij graag voor dat tikkeltje meer? Dan is Airtex jouw partner in crime!

Dit naadloos fotobehang biedt oneindig veel mogelijkheden en straalt klasse uit. Verder verhindert Airtex ook reflectie.

Je kan er heel wat kanten mee uit. Airtex is dé oplossing voor iedereen die zijn branding graag tot in de puntjes uitgewerkt ziet en houdt van een WOW-effect.

 

Reclamezuilen

 Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk aan jouw onderneming. Bij Argo Communications kan je kiezen tussen een ellipsvormige of een vlakke zuil, al dan niet met verlichting.

De reclamezuilen kunnen geplaatst worden in aardegrond of op een speciale betonnen sokkel.

Standaard hebben de zuilen een aluminiumkleur, maar kunnen naar wens gelakt worden. Qua bestickering biedt deze reclamevorm ook eindeloos veel mogelijkheden.

 

Wil jij jouw bedrijf voorzien van een krachtige branding, maar weet je niet waar te starten? Bij Argo Communications zit je absoluut goed! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

reclamezuil Buyse Lokeren

Wil jij jouw bedrijf voorzien van een krachtige branding, maar weet je niet waar te starten? Bij Argo Communications zit je absoluut goed! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Onze werkwijze

 1. Doe een prijsaanvraag

 Vraag je offerte of advies aan via https://argocommunications.be/offerte-aanvraag/. Indien het gaat om de belettering van een voertuig,  vermeld hierbij het type voertuig. Indien je al een idee hebt van de grootte van het ontwerp, mag je dit zeker ook vermelden. Handig is om ook alvast enkele foto’s toe te voegen. Ben je op zoek naar raambelettering voor een specifieke glaspartij? Voeg dan alvast een afbeelding toe van het raam in kwestie. Wens je een zuil? Stuur dan even een foto mee van de plaats waar de reclamezuil moet komen. Dat is handig en efficiënt werken!

 

 1. Ontwerpbespreking

 Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, gaan onze ontwerpers aan de slag. Samen bespreken jullie hoe de belettering van de voertuigen, het ontwerp van de zuil, de raambelettering, … er moet gaan uitzien. Het ontwerp van de wordt verder aangepast tot het helemaal klaar is voor uitvoering.

 

 1. Belettering

 Voor de belettering wordt een specifieke datum ingepland. De belettering van voertuigen wordt hier intern uitgevoerd, om dit in optimale omstandigheden te kunnen doen. Voor andere zaken, verplaatsen wij ons uiteraard graag richting Merelbeke, of de plek waar jouw bedrijf zich bevindt.

 

Veel gestelde vragen:

Beletteren jullie op verplaatsing?

Onze experten verplaatsen zich tot bij jou met het nodige materiaal en gaan ter plekke aan de slag. Afhankelijk van of de belettering langs de binnen- of buitenzijde wordt geplaatst, hoort er al dan niet iemand aanwezig te zijn.

Belettering van voertuigen, waar gebeurt dat?

Omdat we garantie willen geven op alle voertuigen, breng je je voertuig best binnen in ons atelier. Wij nemen contact op van zodra de belettering klaar is. Nu is het tijd om te genieten van je nieuwe ontwerp en vooral van het rendement van jouw belettering!

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een reclamepartner dichtbij Merelbeke?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door ons team van experts.

Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Vraag nu meer informatie over belettering:

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Enkele referenties in regio Merelbeke

  belettering fiat professional merelbeke

  Belettering Fiat Professional – Hachiko vzw Merelbeke

  Belettering Fiat Professional Merelbeke Voor Hachiko vzw Merelbeke beletterden wij een Fiat Professional. Deze non-profitorganisatie leidt assistentiehonden op voor mensen met een motorische handicap of epilepsie. Ze leren zowel hulphonden als meldhonden alle...
  wagenpark beletteren

  Beletteren wagenpark – Sweet Paradise Bornem

  Beletteren wagenpark Een fleetbelettering om van te watertanden? Daar kunnen wij voor zorgen! De Mercedes Sprinters van Sweet Paradise in Bornem zien er alvast heerlijk uit. We bestickerden de achterkant van de bestelwagens met een foto van vrolijke...
  belettering ducato bornem

  Belettering Ducato – riemslagh Solutions Bornem

  Belettering Fiat Ducato De Fiat Ducato van riemslagh Solutions mocht worden voorzien van een nieuwe autobelettering. Deze firma is gespecialiseerd in interieurbouw en totaalinrichting met een jarenlange ervaring in het vak. Het bedrijf wilde een duidelijke, zakelijke...
  belettering smart lidl merelbeke

  Belettering smart – Lidl Merelbeke

  Belettering smart Wij beletterden de smart van Lidl (hoofdzetel in Merelbeke). Aangezien deze supermarkt al een zeer grote naamsbekendheid heeft en een mooie positie in de markt heeft verworven, is het niet noodzakelijk om nog meer toe te voegen dan het logo. De...
  Bel nu
  Route