VAB-rijschool heeft door hoe belangrijk het is om frisse gevelreclame te hebben. Het filiaal van Ledeberg (Gent) mochten wij voorzien van een nieuw reclamebord en een belettering van de gevel van de zaak.

Gevelreclame Gent en belettering in huisstijl

Iedereen kent intussen de blauw-geel-witte huisstijl van VAB. Maar het is natuurlijk belangrijk om in the picture te blijven. Daarom ging dit bedrijf niet voor een minimalistische reclamevorm, maar opteerde het voor een stijlvolle belettering. Netjes!

Belang van consistentie

Het is cruciaal dat je consistent blijft in jouw reclame. Niks is immers zo ongeloofwaardig als continu veranderen van huis- en communicatiestijl.

Wij bij Argo weten er alles van en zullen je dan ook optimaal begeleiden in dit proces. We trekken jouw huisstijl moeiteloos door naar alle voertuigen, kantoren, gebouwen, vitrines en allerlei relatiegeschenken. Dit doen we tot het plaatje voor jou 200% klopt!

Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al jouw vragen en wensen.

Heb je ook interesse in gevelreclame Gent?

Dan zijn er diverse mogelijkheden om jouw organisatie maximaal in de kijker te zetten! Wij vertellen je graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen.

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren jou eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route