Raamdecoratie in huisstijl

VAB-rijschool zet tegenwoordig enorm in op hun nieuwe huisstijl en de daarbij horende frisse raamdecoratie.

Om zeker te zijn dat de uitvoering helemaal aan hun verwachtingen zou voldoen, schakelden zij Argo reclame in. We verzorgden al eerder de gevelreclame in Gent Ledeberg, maar nu staken we ook de handen uit de mouwen voor andere filialen in Gent en Brugge.

Uiteraard ken je intussen de blauw-geel-witte huisstijl van VAB. Maar voor dit bedrijf is het belangrijk om in the picture te blijven. Daarom kozen ze voor stijlvolle, opvallende raamstickers.

Zoiets springt natuurlijk een pak beter in het oog dan een minimalistische bestickering van hun vitrines.

Belang van consistentie

Het is ontzettend belangrijk dat een organisatie consistent blijft in haar buitenreclame en marketing. Er is immers niets zo ongeloofwaardig als het continu veranderen van de huis- en communicatiestijl.

Soms reclame maken in groene en blauwe tinten, dan weer in geel gecombineerd met zwart … Zoiets werkt ontzettend verwarrend voor jouw klanten!

Wij bij Argo weten er alles van en zullen je dan ook optimaal begeleiden in dit proces. We trekken jouw huisstijl moeiteloos door naar alle voertuigen, kantoren, gebouwen, vitrines en allerlei relatiegeschenken. Dit doen we tot het plaatje voor jou 200% klopt! Pas als jij helemaal tevreden bent, zijn wij dit ook.

Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al jouw vragen en wensen.

Heb je ook interesse in raamdecoratie?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren jou eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route