Chimay, een vleesbedrijf in Henegouwen, produceert kwalitatief hoogstaande producten zoals kookhammen, patés, kookworsten en gevogelteproducten. Bij deze delicatessen hoort uiteraard een klassevolle fleetbelettering in huisstijl. En daar zorgde Argo voor!

Smakelijke belettering in huisstijl

Argo reclame realiseerde de bestickering van Chimay’s auto’s en bestelwagens. We brachten een stijlvolle, smakelijke fleetbelettering in huisstijl aan zodat de voertuigen van mijlenver te herkennen zijn.

Het is een succesvolle belettering om van te watertanden

Of het nu gaat om een kleine autobelettering of een gigantische truck, wij trekken de huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op alle mogelijke vragen van klanten.

Wagenpark belettering, een goed idee

De belettering of carwrapping van jouw voertuigen is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken.

Geen enkel medium is zo effectief als voertuigbestickering

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van jouw voorkeuren en behoeften werken wij met plezier een voorstel uit. Wij zijn pas gelukkig wanneer je zelf 100% tevreden bent.

Interesse in fleetbelettering in huisstijl?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route