Ben jij op zoek naar belettering regio Zele?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare reclamepartner in de buurt van Zele?

Dan ben je bij Argo Communications aan het juiste adres.

Onze experten staan klaar om jouw voertuigen te voorzien van de mooiste, maar vooral meest renderende bestickeringen. Daarnaast kan bij ons ook terecht voor treffende muur- en raambeletteringen of impressionante zuilen. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Voertuigbelettering

Een slimme belettering ziet er niet alleen uniek uit, maar transformeert je voertuig tot een échte klantenmagneet. Bij Argo Communications zijn wij hierin gespecialiseerd.

Wij denken mee met de klant en zorgen ervoor dat de juiste klant aangesproken wordt in het verkeer. Een voertuigbelettering biedt heel wat mogelijkheden, het zou jammer zijn om deze kans te laten schieten. Het is immers een rijdend reclamebord dat 5 jaar gratis zichtbaar is op de Belgische (of buitenlandse) wegen!

 Van personenvoertuigen, tot bestelwagens, vrachtwagens, foodtrucks, aanhangwagens of marktwagens. Samen bekijken we hoe we jouw boodschap zo efficiënt en actiegericht mogelijk kunnen verspreiden.

 Voor de uitvoering gaan wij te werk met de meest kwalitatieve folies. De belettering wordt geplaatst door gecertificeerde vakspecialisten. Ook bieden wij onze klanten vijf jaar garantie op de bestickering.

 

.

belettering jumper zele jochim de brabander

Hoe trek je 1, 3 tot 5 nieuwe klanten aan per maand met je voertuigen, zonder meerkost?

Klik hier en bekijk de 3 geheimen van een goede, klantenwervende voertuigbelettering. In 20 minuten wordt uitgelegd hoe jij je voertuigen kan omtoveren tot een klantenmagneet.

Kleefletters

Raambelettering

 

Niet alleen je voertuigen, maar ook de ramen en wanden van jouw bedrijf bieden heel wat mogelijkheden voor je branding. Waarom dit zo belangrijk is? Consistentie is key! Een sterk merk is uitgewerkt van A tot Z en leeft zowel offline als online. Zorg ervoor dat je gebouw jouw brand ademt en bezorg je (potentiële) klanten een full experience!

 Zo kan jij je ramen voorzien van een stijlvolle zandstraalfolie, een vision folie of uitgesneden kleeftekst. Of geef je binnenmuren een aparte look die helemaal bij jouw huisstijl past. Hiervoor bieden wij bijvoorbeeld airtex prints aan.

Soorten Raambelettering:

Kleeftekst

Wil jij een losse tekst, logo of een quote op de muur? Dan kan dat aan de hand van kleeftekst. De kwalitatieve folies worden netjes uitgeplot en voorzien van applicatietape, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Laat je dit liever aan onze experten over? Geen probleem, dat kan!

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie, of melkglasfolie, is een folie die mooi aangebracht kan worden op vlakke ondergronden. Zandstraalfolie zorgt voor een professionele look, alsook de nodige privacy.

De lichtinval blijft mooi behouden.

In tegenstelling tot wat mensen denken, biedt zandstraalfolie héél wat mogelijkheden. Zo kunnen ze in heel wat vormen uitgesneden worden, maar kunnen deze raamfolies ook full colour bedrukt worden, wat resulteert in erg originele, impressionante looks.

Zandstraalfolies zijn ideaal voor de binnen- en buitenramen van jouw kantoorgebouw of voor etalages van horeca- en handelszaken.

Vision folie

Visionprints zijn uiterst geschikt voor de bestickering van glaspartijen.

Zo kan er van buiten niet naar binnen gekeken worden, maar omgekeerd wel en dat biedt heel wat mogelijkheden. Verder is dit soort raamfolie warmte werend en beperkt het de schittering  en warmte van de zon. 

Ben jij benieuwd welke raambelettering het beste bij jouw onderneming past? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan, deel je idee of vraag om advies en wij komen spoedig bij jou terug!

Airtex

Ga jij graag voor dat tikkeltje meer? Dan is Airtex jouw partner in crime!

Dit naadloos fotobehang biedt oneindig veel mogelijkheden en straalt klasse uit. Verder verhindert Airtex ook reflectie.

 Je kan er heel wat kanten mee uit. Airtex is dé oplossing voor iedereen die zijn branding graag tot in de puntjes uitgewerkt ziet en houdt van een WOW-effect.

 

Reclamezuilen

Een reclamezuil geeft meteen een professionele indruk aan jouw onderneming. Bij Argo Communications kan je kiezen tussen een ellipsvormige of een vlakke zuil, al dan niet met verlichting.

De reclamezuilen kunnen geplaatst worden in aardegrond of op een speciale betonnen sokkel.

Standaard hebben de zuilen een aluminiumkleur, maar kunnen naar wens gelakt worden. Qua belettering biedt deze reclamevorm ook eindeloos veel mogelijkheden.

reclamezuil laten maken argo

Wil jij jouw bedrijf voorzien van een krachtige branding, maar weet je niet waar te starten? Bij Argo Communications zit je absoluut goed! Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Onze werkwijze

 1. Doe een prijsaanvraag

Vraag je offerte of advies aan via https://argocommunications.be/offerte-aanvraag/. Indien het gaat om de belettering van een voertuig,  vermeld hierbij het type voertuig.

Indien je al een idee hebt van de grootte van het ontwerp, mag je dit zeker ook vermelden. Handig is om ook alvast enkele foto’s toe te voegen. Ben je op zoek naar raambelettering voor een specifieke glaspartij? Voeg dan alvast een afbeelding toe van het raam in kwestie.

Wens je een zuil? Stuur dan even een foto mee van de plaats waar de reclamezuil moet komen. Dat is handig en efficiënt werken!

2. Ontwerpbespreking

Nadat er een akkoord bereikt wordt over de offerte, gaan onze ontwerpers aan de slag. Samen bespreken jullie hoe de belettering van de voertuigen, het ontwerp van de zuil, de raambelettering, … er moet gaan uitzien. Het ontwerp van de wordt verder aangepast tot het helemaal klaar is voor uitvoering.

3. Belettering

Voor de belettering wordt een specifieke datum ingepland. De belettering van voertuigen wordt hier intern uitgevoerd, om dit in optimale omstandigheden te kunnen doen. Voor andere zaken, verplaatsen wij ons uiteraard graag richting Zele, of de plek waar jouw bedrijf zich bevindt.

Veel gestelde vragen:

Beletteren jullie op verplaatsing?

Onze experten verplaatsen zich tot bij jou met het nodige materiaal en gaan ter plekke aan de slag. Afhankelijk van of de belettering langs de binnen- of buitenzijde wordt geplaatst, hoort er al dan niet iemand aanwezig te zijn.

Belettering van voertuigen, waar gebeurt dat?

Omdat we garantie willen geven op alle voertuigen, breng je je voertuig best binnen in ons atelier. Wij nemen contact op van zodra de belettering klaar is. Nu is het tijd om te genieten van je nieuwe ontwerp en vooral van het rendement van jouw belettering!

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij op zoek naar een reclamepartner dichtbij Zele?

Neem dan contact op via onderstaand formulier en laat je bijstaan door ons team van experts.

Binnenkort is jouw voertuig, bedrijfsgebouw, handelspand of horecazaak een echte klantenmagneet!

Vraag nu meer informatie over belettering:

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Enkele referenties in regio Zele

  foodmobiel bestickeren

  Foodmobiel bestickeren of beletteren

  Je foodmobiel bestickeren voor meer visibiliteit Reclame op jouw foodtruck zorgt ervoor dat mensen weten wie je bent en wat je doet. Het is een rijdend visitekaartje. Je foodmobiel bestickeren of beletteren zorgt voor meer visibiliteit! Handig wanneer je ergens op een...
  ingepakte auto

  Uitpakken met een ingepakte auto? Met een carwrap val je op!

  Ingepakte auto valt op Heb je een blitse wagen die je - letterlijk én figuurlijk- in de verf wil zetten? Houd je van auto's en geef je hen graag een extra mooie uitstraling? Of ben je de huidige kleur van jouw auto beu? Dan kan je zeker indruk maken met een ingepakte...
  belettering renault zele bart van malderen

  Belettering Renault Master voor Bart Van Malderen Zele

  Belettering Renault Master Zele voor Bart Van Malderen Voor Bart Van Malderen in Zele, een firma gespecialiseerd in pleisterwerken, bestickerden wij deze Renault Master. Dit is het ideale voorbeeld van een duidelijke en effectieve autobelettering. Alle essentiële...
  belettering boxer zele

  Belettering Peugeot Boxer voor JV Logistics Zele

  Belettering Peugeot Boxer Zele Voor JV Logistics in Zele beletterden wij deze Peugeot Boxer. Deze logistieke dienstverlener en plaatser van licht en geluid wilde zijn merk meer in de markt zetten. En of dit is gelukt met deze autobestickering. Het voertuig is een...
  bestickering jumper zele jochim de brabander

  Bestickering Jumper Zele voor Jochim De Brabander

  In de categorie "Bestickering Jumper Zele" deze we deze bestickering voor Jochim De Brabander, gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie. Het was een zwarte Citroën Jumper. Deze neutrale bestelwagen hebben we omgetoverd tot een echte blikvanger. Alle essentiële...
  belettering jumpy lokeren citroën

  Belettering Jumpy voor Predalco Lokeren

  Belettering Jumpy Voor Predalco Lokeren beletterden wij deze Citroën Jumpy. De huisstijlkleuren zijn oranje, grijs en wit. Dit lieten we uiteraard terugkomen in de bestickering. Zo is het voertuig van mijlenver te herkennen in het straatbeeld. Daarnaast voegden we de...
  vrachtwagenbelettering zele

  Vrachtwagenbelettering Zele – Van Akelyen

  Vrachtwagenbelettering Zele De firma Van Akelyen, een grote speler in de bouw-, tegel- en betonwereld, liet naast hun kipwagen eveneens een vrachtwagen beletteren bij Argo. De huisstijlkleuren van dit bedrijf zijn blauw, oranje en wit. Met deze tinten zijn we dan ook...
  belettering jumper zele piet de roover

  Belettering Jumper Zele – Piet De Roover

  Belettering Jumper Zele Voor Piet De Roover in Zele beletterden wij een mooie rode Citroën Jumper. Deze zelfstandige ondernemer focust zich op algemene schrijnwerkerij en het isoleren van daken. Hij is gespecialiseerd in ramen, deuren, glaswerken en rolluiken. Zijn...
  belettering kipwagen zele

  Belettering kipwagen bij Van Akelyen Zele

  Belettering kipwagen De firma Van Akelyen, een grote speler in de bouw-, tegel- en betonwereld, liet een kipwagen beletteren bij Argo. Dit voertuig springt nu onmiddellijk in het oog! Het logo, de naam van het bedrijf en de belangrijkste activiteiten. Mensen weten...
  Bel nu
  Route