> Prijzen Auto belettering

Small belettering

Sobere belettering voor een bescheiden look. Er komt tekst en een logo op het voorportier te staan en op de achtervenster. 

autobelettering small

Prijsindicatie: vanaf 350 euro

Medium belettering

Budgettaire belettering met betere zichtbaarheid. Er komt tekst en logo op beide zijportieren te staan en er komt een logo op de motorkap. Achteraan kan ook tekst op het vaste deel van de carrosserie gekleefd worden.. 

autobelettering medium

Prijsindicatie: vanaf 497 euro

Prijzen voor: 
 • Belettering auto’s
 • Belettering kleine bestelwagen
 • Belettering gewone bestelwagen
 • Belettering grote bestelwagen
belettering voertuigen checklist

Checklist Voertuigbelettering

Wil je graag weten welke voorbereidingen je kan doen aan je voertuig vooraleer het te beletteren, klik dan hier voor een gratis download.

<<< MEEST GENOMEN >>>

Large belettering

Grote zichtbaarheid. Dit is de uitvoering die meest genomen wordt, omdat het voertuig verandert in een échte klantenmagneet. Als het de bedoeling is om op te vallen en nieuwe klanten aant te trekken, dan moet je deze uitvoering nemen. Vooraan op de motorkap komt het logo te staan, achteraan komt op de koffer ook tekst en logo te staan. Op de zijkant wordt een zwaardere belettering op de achterportieren voorzien, die nog een stuk kan uitlopen op de achterflanken.  

autobelettering large

Prijsindicatie: vanaf 837 euro

voertuig belettering training

De beste Voertuigbelettering

In een 20 minuten-video legt Marc De Bock, zaakvoerder van Argo Communications uit, hoe jij je voertuigbelettering zodanig kan maken dat ze geld oplevert in plaats van geld kost. Benieuwd? Klik hier. 

Full Wrap

Een full carwrap is eigenlijk een colorchange. De kleur van het voertuig wordt veranderd in een kleur naar keuze, waarna er belettering op geplaatst wordt. Het voordeel is van deze uitvoering is uiteraard de grote zichtbaarheid, maar ook dat je op deze manier alle voertuigen in dezelfde kleur kan steken. En bij de herverkoop kan alle folie er terug afgenomen worden, waardoor dat de ongeschonden originele kleur terug bovenkomt. Hierdoor stijgt de herverkoopwaarde. Een toppertje, dat alle dagen gezien wordt! 

autobelettering full carwrap

Prijsindicatie: vanaf 2795 euro

Alle prijzen zijn indicatief, gericht naar professionelen, exclusief BTW.

Voor juiste prijzen, gelieve een offerte aan te vragen met jouw specifieke wensen.

Offerte op maat nodig?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route