Banieren

Waarom investeren in banieren?

banieren

Je bent op zoek naar een duurzame manier om je bedrijf zichtbaar te maken. Reclamebord? Niet genoeg plaats aan de gevel. Vlaggen? Die bewegen te veel. Reclamezuil? Geen ruimte voor.

 

Wat wordt het dan wel? Intussen passeren dagelijks honderden potentiële klanten langs je deur zonder te weten wie je bent. Dat is op zijn minst frustrerend. Want je bent goed in wat je doet en je wil iedereen bieden wat je te bieden hebt. Naamsbekendheid is de kern van alles.

 

Al eens gedacht aan een banier? Die hangt aan je gevel of aan een mast. En is langs beide zijden perfect zichtbaar. Duurzaam, professioneel en modern.

Trek de ideale klant aan met banieren

Banieren zijn pvc-doeken. Bovenaan en onderaan schuift een inox buis in dat doek. De buizen worden opgespannen zodat je banier steeds strak staat. De banier wappert niet. Ze staat haaks op je gevel of op de mast. Het maakt dus niet uit van welke richting je komt. Je banier is steeds zichtbaar. Zeker met de juiste verlichting. Iedereen ziet van ver waar jouw bedrijf te vinden is.

Banieren zijn de eerste indruk voor jouw bedrijf. Ze ogen modern en professioneel. Het is de ideale investering voor herkenbare reclame op lange termijn.

Wat doet Argo voor jou?

Argo doet alles wat je wil, van ontwerp tot plaatsing. En hier gaan we niet licht over. Ons uitgangspunt is jouw complete marketingverhaal. Ons doel is jou duurzame en doeltreffende reclame geven die rendeert.

Alles start bij het ontwerp. Zichtbaar, duidelijk en volledig in lijn met de huisstijl. Bij banieren gaan we zelfs stilstaan bij de kleur van je mast. De kleuren van jouw huisstijl gaan boven alles. Op de banier zet je eenvoudigweg je logo, zo zichtbaar en opvallend mogelijk. Liefst met de achtergrond in de accentkleur van jouw logo. We doen alles in overleg met jou. We drukken enkel het ontwerp af waar jij je goed bij voelt. 

Denk aan het voornaamste doel van jouw banier: herkend worden en je ideale klanten aantrekken. Bij het ontwerp denken we ook al na over de verlichting. Alles om jouw bedrijf optimaal in het zicht van de passanten te brengen.

Ons professionele team staat in voor de plaatsing. Stevig en degelijk, zodat je lang van deze renderende reclame kan genieten.

Op zoek naar banieren? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat banieren kosten? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele foto’s van je gevel en je  logo mee. We komen snel bij je terug.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over outdoor belettering