> Belettering bestelwagen

Waarom je bestelwagenbelettering zo belangrijk is

Stel, je hebt als ondernemer een nieuwe bestelwagen gekocht en je wilt deze voorzien van een belettering. Hoe begin je daaraan? Enkele scenario’s :
Misschien heb je wel een ontwerp in gedachte, maar is dat wel een “goed” ontwerp? Valt het genoeg op? Komt de boodschap over bij jouw doelgroep? Trekt het jouw ideale klanten aan?

Want draai of keer het zoals je wilt, je voertuig is een rondrijdend reclamebord, waarmee je minstens gedurende 5 jaar zal rondrijden. Dus de vraag die je je moet stellen is : Hoe doeltreffend is de uitstraling van mijn beletterde bestelwagen? Want een belettering is meer dan wat klevende folie op je bestelwagen hangen…

Het is je imago, je uitstraling op de baan, maar vooral je boodschap, je product of service.

Misschien is dit niet jouw eerste bestelwagen en beschik je al over meerdere modellen in je wagenpark. Dan sta je voor een andere uitdaging: Je hebt al een ontwerp, maar je wilt dat je nieuwe model van bestelwagen (dat verschilt van je oude modellen) dezelfde uitstraling heeft en op dezelfde lijn zit met je bestaande bestelwagenpark.

Is dat niet wat overdreven, zo’n belettering?

Weet je, volgens “StatBel” waren er in 2020 bijna 6 (!) miljoen personenwagens ingeschreven in ons land. Daarnaast waren er ook nog eens 910.356 voertuigen voor goederenvervoer ingeschreven.

Je bent dus duidelijk niet alleen op de baan. Dat wil zeggen dat je extra moeite moet doen om op te vallen in het verkeer, om zichtbaarder te zijn dan de concurrentie. Een goed ontwerp dat opvalt, wint van de foute ontwerpen die geen zichtbaarheid krijgen. En besef ook dat elke dag dat jouw bestelwagen rondrijdt zonder reclame of met slechte reclame, het je eigenlijk geld kost.

Is die zichtbaarheid zo belangrijk? Denk aan de opportuniteit om 5 jaar lang met een reclamebord van minstens 10 m² rond te rijden van ’s morgens tot ’s avonds voor een éénmalige betaling. Een belettering die nieuwe klanten aantrekt, mits het de juiste marketingboodschap bevat.

Er zijn bedrijven die meer uitgeven aan een weekadvertentie in een lokaal magazine dan aan 5 jaar reclame op hun bestelwagen. Waar ligt jouw prioriteit? Wat is volgens jou de best renderende investering?

Het enige wat aan je bestelwagen nieuwe klanten aantrekt, is je belettering

Eigenlijk moet je je belettering beschouwen als een pure klantenmagneet. En zo’n klantenmagneet heeft 2 luiken: een marketingboodschap enerzijds en de uitvoering: de belettering, anderzijds.

 

 • De marketingboodschap: hoe trek je aandacht en hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep aanspreekt? De juiste marketingboodschap zorgt voor nieuwe klanten, klanten waar je graag mee werkt. Wij hebben daar veel ervaring in, en kunnen je daar zeker bij helpen.
 • De belettering: hoe kan je een belettering op een bestelwagen uitvoeren die minimum 5 jaar goed blijft zitten zodat het geen anti-reclame wordt? Ook hier hebben wij reeds 30 jaar ervaring en bieden wij 5 jaar garantie op je belettering. Zo kan jij blijven rondrijden met je reclamebord,… zonder zorgen.

Kijk wat we voor Waterdoctor deden:

De missie van Yves, zaakvoerder van Waterdoctor, is om de wereldbevolking te sensibiliseren en aan te sporen kraantjeswater te drinken. Om dit te kunnen, biedt hij waterfilteringssystemen aan, zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dit zijn vrij grote toestellen, maar hij beschikt ook over compacte modellen die perfect zijn voor appartementsbewoners.

Bij het beletteren van zijn nieuwe bestelwagen vonden we het dan ook van groot belang om die specifieke doelgroep (de appartementbewoners) niet over het hoofd te zien. Zo werkten onze experts een 100% marketingproof ontwerp uit, waarbij ook het dak van de bestelwagen beletterd werd, zodat elke appartementbewoner die van op zijn balkon naar beneden kijkt, de boodschap kan zien die op zijn bestelwagen staat. Op die manier werd de volledige doelgroep aangesproken op een , maar enorm krachtige manier. Goed gezien, toch?

De bestellingen stromen letterlijk binnen bij Waterdoctor. Zijn bestelwagen is niet zomaar beletterd. Het plaatje klopt en dat is nu exact de reden waarom zijn ideale klanten zich getriggerd voelen en ook de weg naar zijn onderneming vinden.

Een belettering is zoveel meer dan enkele meters folie. Een belettering maakt deel uit van jouw verhaal. En de manier waarop je dat verhaal brengt, bepaalt jouw succes. Bij Argo Communications zorgen wij ervoor dat jouw verhaal de juiste doelgroep bereikt. Ons team van marketingexperts, ontwerpers en beletteringsspecialisten werken nauw samen om tot een perfect resultaat te komen.

Zo zorgen wij ervoor dat jouw ideale klanten automatisch de weg vinden naar jouw onderneming, zodat jij je kan bezighouden met wat je het liefste doet en ook het beste kan : je core business.

belettering bestelwagen

Yves - De Waterdoctor

Hoe wij je kunnen helpen?

Ben je ook op zoek naar een belettering waar over nagedacht is, die opvalt in het verkeer en die klanten aantrekt? Dan kunnen we je zeker helpen.
Wij nemen jouw vakmanschap serieus door onze kennis en uitvoering ook serieus te nemen. Met zorg en aandacht bestickeren we jouw bestelwagen(s).

Naast het feit dat we 5 jaar garantie bieden, krijg je onze marketing kennis en ervaring van 30 jaar erbovenop.

 • Ben je op zoek naar een eenvoudige belettering, of een kopie van een bestaande belettering, dan kunnen wij dit ook doen voor jou.
 • Heb je al een huisstijl en een ontwerp? Wij zorgen dat de bestickering op je bestelwagen(s) tot op de millimeter precies wordt uitgevoerd.

We staan garant voor kwalitatieve beletteringen, en dit al 30 jaar lang. Steeds stipt op tijd geleverd. Een duidelijke, concrete aanpak, een goede communicatie en deadlines zitten in onze genen en zijn key bij Argo Communications.

Ben je op zoek naar een belettering van je bestelwagen?

Dat kan! Heel gemakkelijk:

 1. Neem nu de eerste stap en vul het formulier hieronder in. Zo krijgen wij een idee waar je naar op zoek bent en kunnen we je een juiste offerte opmaken.
 2. Keur de offerte goed
 3. Plan zelf wanneer je de uitvoering van je belettering wilt laten gebeuren
 4. Rij tevreden rond gedurende minimum 5 jaar met je nieuwe klantenmagneet en win de kost van je belettering dubbel en dik terugZo ben je helemaal klaar voor een toekomst vol groei, meer omzet en vooral meer werkvreugde!

5 Jaar lang gratis reclame

Een bestelwagen is toch al snel 10-12 m² advertentieruimte. Voor slechts 1 euro per dag val jij 5 jaar lang op in het verkeer.  En dan hebben we het nog niet over wat die reclame jou kan opbrengen! 

Stel dat jouw professionele belettering, met klantenwervend ontwerp, je slechts 1 nieuwe klant per jaar zou opleveren? Wat zou dat dan geven? Wat als het je één nieuwe klant per maand oplevert? Wat zou dat betekenen voor je bedrijf? Iets om even over na te denken, niet?

Wil je een beletterde bestelwagen? Vraag hier je offerte

Benieuwd wat dit kost? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  belettering voertuigen checklist

  Wat is de beste voorbereiding voor je voertuigen, wanneer je ze wilt laten beletteren in Lokeren? Deze checklist geeft antwoord.

  Heb ik garantie op de belettering?

  Ja hoor, bij Argo krijg je vijf jaar garantie op jouw voertuigbelettering.

  Moet ik een ontwerp aanleveren?

  Neen, dat hoeft niet! Uiteraard kan het, maar het is zeker niet noodzakelijk. Hier bij Argo hebben wij een gespecialiseerd team van ontwerpers en marketeers die voor jou een perfect design kunnen uitwerken.

   

  Mag ik naar de carwash met mijn beletterde bestelwagen?

  De eerste 2 weken mag je nog niet naar de carwash met je voertuig, omdat de folie nog even tijd nodig heeft om zich goed te hechten. Nadien is dit geen probleem.

  Moet mijn wagen proper zijn bij het binnenbrengen?

  Ja, het is erg belangrijk dat het voertuig proper is wanneer je het binnenbrengt. Indien dit niet het geval is, moeten wij het voertuig sowieso eerst proper maken. Hier zijn uiteraard extra kosten aan verbonden.

  Hoe lang ben ik mijn wagen kwijt voor een belettering?

  Dat is erg afhankelijk van het ontwerp. Bij Argo wordt dit wel heel duidelijk op voorhand gecommuniceerd, zodat je dit perfect kan inplannen. Goede afspraken maken goede vrienden, toch?

  Hoe lang ben ik mijn voertuig kwijt voor een volledige wrap?

  Ook dit is afhankelijk van het ontwerp. Reken hier gemiddeld op ongeveer een 4-tal dagen.

  Hoeveel op voorhand moet ik mijn wagen binnenbrengen voor een volledige wrap?

  Wanneer je kiest voor een volledige wrap is het echt belangrijk dat je voertuig helemaal droog is. Daarom vragen wij om het voertuig een dag op voorhand binnen te brengen bij ons in het atelier. Op die manier kan de wagen nog een nacht drogen op ideale temperatuur en zijn wij er zeker van dat alle hoekjes en gleufjes perfect droog zijn.

  Moeten de voorgaande stickers eraf?

  Ja, om een nieuwe belettering te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat de oude stickers eerst verwijderd worden.

  Laten de stickers sporen achter op mijn voertuig?

  Dat is afhankelijk van hoe lang de belettering reeds op je voertuig staat. Vaak kunnen de spookbeelden wel weggewerkt worden door ze te laten simoniseren of polieren. Wens je hier meer info over? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Hoeveel kost een belettering?

  Dat is erg afhankelijk van het ontwerp. Vraag gerust meer info via het contactformulier, dan helpen wij jou zo spoedig mogelijk verder.

  Belemmert een print op mijn achterruit het zicht naar buiten?

  Neen, absoluut niet! Met een visionprint op jouw achterruit kan je nog perfect naar buiten kijken. Toch heb je heel wat mogelijkheden qua ontwerp. Zo kan je zelfs kiezen voor een full colour print.

  Hoe moet ik mijn logo aanleveren om een ontwerp te kunnen maken?

  Om een ontwerp te kunnen maken met jouw logo is het belangrijk om dit in een vectorformaat aangeleverd te krijgen. Klinkt dit Chinees voor jou? Geen paniek! Wij helpen jou hier erg graag bij! Heb je dit nog niet? Dan kunnen wij dit voor jou in orde maken.

  Meer info? Stel je vraag via het contactformulier.

  Hoe snel kan mijn belettering uitgevoerd worden?

  Wij proberen jou steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn. Reken gemiddeld een drietal weken vooruit. Opgelet, tijdens drukkere periodes kan dit iets langer zijn.

  Bel nu
  Route