Belettering bestelwagen

Het belang van een goeie bestelwagen belettering

belettering bestelwagen opvallend

Het is de dag van vandaag niet zo gemakkelijk om op te vallen in het verkeer tussen de andere miljoenen voertuigen op de baan. Evenmin is het gemakkelijk om op te vallen tussen al je concurrenten en nieuwe klanten aan te trekken.

Dankzij je bestelwagen beschik je nochtans – zonder dat je het misschien goed en wel beseft – over een rondrijdend reclamebord van ongeveer 10 à 15 m²

Dit kan je optimaal benutten mits de juiste belettering: een ontwerp dat jouw imago weerspiegelt, jouw product of service kenbaar maakt, jouw boodschap verkondigt, … een ontwerp dat je ZICHTBAAR maakt voor je bestaande en potentieel nieuwe klanten.

En bovendien rijd je gemakkelijk gedurende 5 jaar met dezelfde bestelwagen rond. Niet slecht qua investering, toch?

Maar wat is nu een goede bestelwagenbelettering?

Een goede belettering moet voldoen aan een aantal criteria:
  • ze moet de aandacht trekken van jouw juiste doelgroep, dus de marketingboodschap moet kloppen
  • ze moet kwalitatief uitgevoerd worden, het is je visitekaartje op de baan
  • ze moet duurzaam zijn.
Bij Argo helpen we graag met het ontwerpen van jouw marketingboodschap en vinden wij het vanzelfsprekend dat de belettering kwalitatief wordt uitgevoerd. We werken enkel met de beste folies en inkten ; onze beletteraars zijn uiterst professioneel ; we beletteren enkel in de juiste omstandigheden: temperatuur, juiste vochtigheidsgraad en stofvrij. Omdat we ervan uitgaan dat je voertuig minstens 5 jaar rondrijdt, willen wij ook garanderen dat jouw belettering er gedurende 5 jaar perfect blijft uitzien.

Kijk wat we voor de Waterdoctor deden

Bij het beletteren van zijn nieuwe bestelwagen werd gevraagd om appartementsbewoners aan te spreken, ter promotie van een kleiner model waterbehandelingstoestel. Onze experts werkten daarop een 100% marketingproof ontwerp uit, waarbij ook het dak van de bestelwagen beletterd werd. Daardoor is de boodschap voor elke appartementbewoner zichtbaar vanop het balkon. Op deze subtiele, maar enorm krachtige wijze, werd de volledige doelgroep aangesproken. 

Yves Lagage, Waterdoctor.be

de-waterdoctor

Hoe kunnen we jou helpen?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent:

  • een eenvoudige belettering?
  • een kopie van een bestaande belettering?
  • of toch een klantenmagneet zodat je nieuwe klanten aantrekt op automatische piloot?

Op basis van jouw informatie krijgen wij een idee van waar jij naar op zoek bent en kunnen we een juiste offerte opmaken. 

Eens je de offerte hebt goedgekeurd, kunnen wij aan de slag om een voorontwerp te maken.

Pas als jij akkoord bent met het ontwerp, kunnen we de uitvoering van jouw belettering plannen.

 

Vanaf dan kan jij minstens 5 jaar rondrijden met je rondrijdende klantenmagneet. En dit voor een fractie van de prijs die je zou betalen aan advertenties in andere media. Fantastisch, toch?

Vragen over de belettering van je bestelwagen?

Vul onderstaand formulier in en voeg ook foto’s toe van je bestelwagen, je huisstijl of van wat je wil realiseren. Dit geeft ons een idee van wat je voor ogen hebt. Tot snel.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Bestelwagen belettering FAQ

Jouw bedrijfsvoertuig wordt gezien en komt regelmatig op andere plaatsen. Met een eenvoudige belettering kan je alvast laten weten wie je bent en wat je doet.

Met een goed ontwerp kan je bovendien ook echt jouw boodschap overbrengen. Je bereikt je ideale doelgroep en trekt meer klanten aan. Zo brengt jouw investering optimaal op en kan jouw bedrijf groeien!

Het beletteren van een bestelwagen kan volledig volgens jouw wensen en budget.

Het spreekt voor zich dat een kleine belettering goedkoper is dan een volledige wrap en de belettering van een kleine bestelwagen minder kost dan een grote.

Hou wel in gedachten dat een goed ontwerp goedkoper is dan gelijk welke andere reclame die continu zichtbaar is. Bijgevolg betaalt ze zichzelf in geen tijd terug doordat je meer klanten aantrekt.

Natuurlijk!

Wij nemen jouw bestaande ontwerp graag over in de belettering van je voertuig. Daarbij doen wij goed onderbouwde suggesties om je ontwerp eventueel nog aantrekkelijker te maken en jouw huisstijl naadloos toe te passen. Zo zorgen wij voor een mooi geheel en helpen wij je om je herkenbaarheid te verhogen.

Ook als je nog geen ontwerp hebt, kan je bij Argo rekenen op het volledige pakket. Wij hebben een gespecialiseerd team van ontwerpers en marketeers die voor jou een perfect design kunnen uitwerken. 

Heb je al een logo, dan is het belangrijk dat je dit in vectorformaat aanlevert. Heb je dit niet of klinkt dit als Chinees? Geen paniek, we helpen jou graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

De eerste twee weken heeft de lijm nog tijd nodig op te hechten.

Daarna mag jouw bestelwagen zonder problemen in de carwash.

Ja. Het is heel belangrijk dat de belettering op een propere ondergrond wordt aangebracht. Poets je bestelwagen daarom zeker voor je hem binnenbrengt. Zo niet moeten wij die reiniging nog voor onze rekening nemen, wat uiteraard extra kosten met zich meebrengt.

Zeker. Onze parking is afgesloten. Na afspraak kunnen wij jou daar vanop afstand toegang toe verlenen. Je sleutels laat je veilig achter in onze sleutelkluis.

Zo verspil je geen onnodige tijd en kan je toch op beide oren slapen. 

Dat is erg afhankelijk van het ontwerp. Voor een volledige wrap rekenen we al snel 4 (werk)dagen. Hoe kleiner de belettering, hoe korter de doorlooptijd natuurlijk.

In elk geval maken wij bij Argo altijd goede afspraken. Zo weet je wanneer en waar je je voertuig kan afzetten en wanneer je hem beletterd terug kan ophalen.

Voor een volledige wrap rekenen wij 4 (werk)dagen. Je bestelwagen wordt dan eerst in ons geconditioneerde atelier gezet om er gedurende 24u te drogen. 

Dat is heel belangrijk bij een volledige belettering. Op die manier zijn we zeker dat alle hoekjes en gleufjes perfect droog zijn vooraleer we effectief starten.

Ja. Wanneer je een nieuwe belettering laat uitvoeren is het belangrijk dat de oude stickers eerst verwijderd worden. Dat kan ook door ons gebeuren, dan is meteen ook alle lijm verwijderd.

Dat is afhankelijk van hoe lang de belettering op je voertuig staat. Vaak kunnen spookbeelden worden weggewerkt door te polieren of te simoniseren.

Sowieso moet de ondergrond clean zijn vooraleer we een nieuwe belettering op je bestelwagen aanbrengen.

Wil je hierover meer info? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zeker niet! Met een visionprint op jouw achterruit, kan je nog steeds perfect naar buiten kijken. Ook als je kiest voor een full color print.

Wij proberen jou steeds zo snel mogelijk van dienst te zijn. Reken gemiddeld een drietal weken vooruit. In drukkere periodes kan dit natuurlijk wel iets langer zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op om zicht te krijgen op onze planning.

Onze klantenwaardering:

Olivier V.
Zeer flexibel bedrijf: geen probleem gemaakt van kleine aanpassingen aan het design om tot het perfecte resultaat te komen en rekening gehouden met uurrooster om onze techniekers! Volledig aan te raden!
amber van W.
Zéér tevreden over de raambelettering van mijn nieuwe winkel, uitgevoerd door Argo. De communicatie met zaakvoerder Marc verliep zeer vlot, net zoals het plaatsen van de belettering. Topservice! Ik kan Argo alleen maar aanraden!
Liesbeth van V.
Fijne ervaring bij Argo voor de belettering van onze bestelwagen!We werden van bij het eerste contact meteen goed geïnformeerd over prijs en termijn en hadden nadien heel fijn contact met ontwerpster Mieke om de bedrukking tip top te krijgen, met een mooi resultaat. Bedankt!
Gietvloeren T.
Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering verliep alles vlot. Heel professioneel en vakwerk! Argo Communications is zonder twijfel een referentie in zijn vakgebied.
Nancy V.
Top bestickering op onze cammionette ! Super service 🙂
Marnix T.
weeral mooi gedaan door Argo .dank u voor het mooie resultaat!
dave V.
altijd ongelofelijk tevreden over de service van argo. gaat het over mijn website, flayers, mijn auto noem maar op……Het leuke is dat ze voor u meedenken je staat er niet alleen voor
Sven Van G.
Samen werken met Argo is een echt plezier. Steeds staan ze paraat met raad. Alles gebeurt op een zeer professionele manier.Kortom Argo is de absolute top in dit vak
Sil Sandy Van R.
Argo,De bestemming waar je moet zijn om jouw marketing beter zichtbaar te kunnen maken.Ik ben Sil, de slager van Temse. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.Mark en team doe zo voort.Super goed bezig 😉
BizPlus Patrick C.
Samen met Marc de zaakvoerder van Argo samengewerkt met het samenstellen van het boek “60 tips om te groeien als ondernemer”. Wat mij opviel was de gedreven kennis van de marketing en hoe dit het best te optimaliseren
Goedrun H.
Ik schrijf niet zo makkelijk reviews over bedrijven, maar voor Marc en het team bij Argo maak ik heel graag een uitzondering.Argo beletterde voor Waterdoctor.be intussen al drie camionettes en we merken aan de reacties van de mensen op straat dat ze écht opvallen. We worden spontaan aangesproken als we bij onze klanten aan de slag zijn door buren of overburen met de vraag om ook hún problemen met leidingwater, grondwater of regenwater op te lossen – allemaal dankzij de opvallende bestickering die toch heel duidelijk de juiste boodschap overbrengt.Daarnaast heeft Argo onze website en alle aanverwante communicatiekanalen grondig onder handen genomen en van onze verouderde en achterhaalde marketingstrategie een echte leadmagneet gemaakt die al vanaf week 1 schitterende resultaten oplevert. Nieuwe klanten komen nu spontaan naar ons toe, daar waar we vroeger zelf dag in dag uit op zoek moesten naar nieuw clienteel.We zijn heel blij te mogen samenwerken met Marc en de Argonauten. Jullie leveren TOP-werk, velen kunnen een voorbeeld nemen aan de professionaliteit waarmee jullie invulling geven aan jullie passie. Proficiat!
Kapsalon R-style – B.
Wij zijn al meer dan 7 jaar klant. Argo verzorgd alles bij ons van kleding, belettering tot onze auto. Wij komen helemaal van Antwerpen dus zeker niet achter onze hoek maar dankzij hun professionaliteit en kwaliteit blijven we klant. Wat ik ook enorm apprecieer is dat ze mee denken met jou waardoor je een andere kijk krijgt. Deze zaak is een absolute aanrader
Dirk B.
Marc is een échte ondernemer, zoals ik ze graag heb. Hij weet zich telkens aan wijzigende omstandigheden aan te passen, hoe de economie of de situatie ook keert. Belettering van voertuigen is de opstap, want die wagens zijn elke dag opnieuw rijdende reclamepanelen. Maar meer nog is Marc dé marketingman waar je bij terecht kan voor al jouw offline en online reclamevragen. Argo – Marc – hét marketinghuis – dé groeiexpert!
Tinneke De K.
Het Argo-top-team weet perfect waarover ze spreken! Leveren knap werk! Ze doen echt alles! Marketing tips, hoe-wat-waar-waarom, autobelettering, raambelettering, ontwerp en drukken van flyers, visitekaartjes, … Dikke pluim voor alle Argonauten!
Peter D.
Super professionele service.Zeer vriendelijk en klantgericht.Top!
johnny B.
Heel goede service en heel correct.Zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar hun geschikte reclame en uitstraling voor hun bedrijf.
Hendrik B
Perfecte service, flexibel en correct. Al onze camionettes netjes (20-tal) over de laatste paar jaren bestickerd, ook na meerdere jaren intensief gebruik blijft het er prima uitzien!
Linda C.
Prima service bij Argo reclame. Wij zijn geholpen met een goed draaiende website, actieve sociale media en een professioneel marketingplan om steeds naar terug te grijpen.
Herbert V.
Top service ! Voor de ideale begeleiding bij online en offline reclame moet je absoluut bij Argo zijn. Marc kent de reclamewereld door en door en hij wordt perfect ondersteund door zijn team van experts.
Veronik L.
Argo bestaat uit een uiterst professioneel team dat zich vol passie inzet om elke klant een VIP-behandeling te geven! Je wordt volledig ontzorgd en krijgt alle hulp en begeleiding die je nodig hebt om je product succesvol in de markt te zetten! Het totaalpakket dat Argo biedt, vind je nergens anders.
Nathalie D.
Ik beveel Argo Reclame hard aan voor beletteringen, ze werken heel nauwkeurig en werken snel!
Shauny E
Supervriendelijke werknemers, ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een belettering met een goede prijs en kwaliteit!
Dorian De B.
Zeer tevreden over de service bij Argo reclame. Totaalconcept om jouw marketing een boost te geven. Een aanrader iedereen die echt resultaat wil met zijn/haar reclame.
Freddy B.
Ik ben bij Argo geweest om mijn voertuigen te laten beletteren, reclamekledij te laten bedrukken met mijn logo en de huidige website om te gooien. Zeer tevreden over de service van dit team!
Bert P.
Ik kan iedereen de firma Argo aanbevelen , ze hebben een mooi ontwerp gemaakt aangaande mijn belettering, van de uitvoering ben ik ook heel tevreden. Wat betreft de afspraak om mijn voertuig binnen te brengen , en af te halen was alles tot op de minuut in orde. Heb zelfs gratis een vervangwagen gekregen. Echt fantastisch om met deze mensen te werken.Bvba Grabeco
Marlon V.
Ik ben heel tevreden over de service van Argo!
Kris W.
vlotte communicatie,goed bereikbaar,correcte offertes…Een echte aanrader
Bart De V.
Wij zijn blij verrast door de service van Argo reclame. Onze bestelling is van begin tot einde correct opgevolgd en afgehandeld.Super tevreden van onze beletterde bestelwagens. Zeker een aanrader!
Sara W.
Prima belettering van onze wagens en bedrukking van T-shirts
Jonathan V.
klant vriendelijk en zeer behulpzaam , bedrijfs- kledij laten maken en echt perfecte kwaliteit argo reclage ziet me zeker terug
Jo E.
Na 5 jaren van intensieve en vlotte samenwerking, voel ik mij geroepen om dit ook eens een keertje te zeggen. Argo reclame staat voor enthousiaste medewerkers die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn : altijd vriendelijk en beleefd, meedenkers, zeer strakke timings en voor mij perfecte resultaten. Marc en zijn team zijn voor mij geen onderaannemers, het zijn soms bijna “medewerkers”. Thanks.
Christine B.
Snelle service goede begeleiding mooi resultaat
Maarten P.
zeer snelle feed back, servies en mooi afgewerkt
François Van H.
topteam bij Argo.. al onze tweede Wagen die we laten stickers en ontzettend tevreden. doe zo verder…:-) tevreden bedrijf intrapools-zwembaden.be
Bart R.
Zeer aangename samenwerking steeds, plus wat je vraagt voeren ze uit!!Medewerkers die met 1 woord weten waar je naartoe wil !!!AANRADER.Roels BartBloemenhal
Carline De C.
Prima service en prachtige belettering! Voor reclame heb ik vanaf nu nog slechts 1 adres: Argo Lokeren.
Ingrid L.
Zeer vriendelijke mensen die samen met u naar de beste manier zoeken om uw zaak in de spotlite te zetten 🙂 🙂 🙂
Volgende beoordelingen
js_loader

Meer nieuws over bestelwagen belettering

Call Now Button