Carwrapping

Pak jouw wagen volledig in met jouw reclame

carwrapping

Je hebt verschillende wagens in je wagenpark. De wagens hebben verschillende kleuren, maar met jouw logo en contactgegevens weet iedereen toch van wie de wagen is? 

Helaas klopt dit helemaal niet.

 

Je mist eenheid. Je mist uniformiteit. Je mist met andere woorden herkenbaarheid. Het brein verwerkt visuele prikkels razendsnel. Geen tijd om te lezen of twee keer te kijken. In een fractie van een seconde herken je kleuren en vormen. Zijn die niet hetzelfde bij elke wagen in jouw wagenpark? Dan sla je de bal mis.

 

Carwrapping is de oplossing. Maak jouw wagenpark instant uniform en zet je bedrijf in de spotlights.

 

Wat is carwrapping?

Alles start bij het ontwerp. Met kleuren, vormen, motieven, foto’s, … Alles is mogelijk. Daarna pakken we jouw wagen tot in de kleinste hoekjes in met de folie. Elke vierkante centimeter wordt benut. Nergens zie je nog iets van de oorspronkelijke kleur van je wagen. Je volledige wagen krijgt een nieuwe look in jouw huisstijl.


Opvallen, klanten aantrekken én je naamsbekendheid vergroten. Met carwrapping zijn je wagens 5 jaar lang rijdende klantenmagneten. Bovendien heeft carwrapping een heel interessant extra voordeel. De folie beschermt je originele carrosserie tegen krasjes, slijtage van de carwash of verkleuring van de lak. Ruil je jouw wagen in voor een nieuwe? Verwijder eenvoudig de folie en je wagen ziet er gloednieuw uit. 

Zo haal je twee keer rendement uit de carwrapping. Je trekt klanten aan en je wagen heeft een hogere verkoopwaarde door de goede staat van de carrosserie.


Een tip: carwrapping gaat bij alle types voertuigen. Wagens, bestelwagens, trekkers, aanhangwagens, autobussen, … Zet alles in dezelfde stijl voor reclame die optimaal rendeert.

Kijk wat we voor Gietvloeren Tom deden

Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering verliep alles vlot. Heel professioneel en vakwerk!

Argo Communications is zonder twijfel een referentie in zijn vakgebied.

Tom Verheyden, gietvloerentom.be

Wat doet Argo voor jou?

Carwrapping is boeiend, maar delicaat. Want ook hier geldt het gezegde dat overdaad schaadt. Laat dus niet zomaar in het wilde weg iets op je wagen kleven.
Argo zorgt voor

  • een offerte op maat.
  • het juiste ontwerp met het perfecte evenwicht tussen opvallend en stijlvol.
  • plaatsing in de beste omstandigheden met de beste materialen.
  • reclame die 5 jaar rendeert.

Alles van ontwerp tot plaatsing gebeurt in onderling overleg.

Van het ontwerp tot de planning van het aanbrengen van de carwrapping.

 

Jouw wagen rolt bij ons als klantenmagneet buiten op de afgesproken dag.

Vragen over carwrapping?

Vul onderstaand formulier in. We geven je snel een antwoord. Voeg ook foto’s toe van je voertuigen, je huisstijl of van wat je wil realiseren.

Dit geeft ons een idee van wat je voor ogen hebt.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Carwrap belettering FAQ

Jouw bedrijfsvoertuig wordt gezien en komt regelmatig op andere plaatsen, en ja, met een eenvoudige belettering kan je alvast laten weten wie je bent en wat je doet.

Maar met een carwrapping kan je zoveel meer. Je wordt gezien, en krijgt klanten op automatische piloot.

Het beletteren van een voertuig met een publicitaire carwrap is arbeidsintensief en moet onder de juiste omstandigheden gebeuren met de juiste grondstoffen.

Het is niet is van “we gaan dat eens rap doen in een open hangaar” want dan wordt het op termijn geen succesverhaal.

De prijs is afhankelijk van de profilering van de ondergrond en van het type voertuig. We kunnen je wel verklappen dat het veeeeel minder kost dan een wekelijkse advertentie in een lokale krant. Er is geen enkele reclame die zo’n zichtbaarheid heeft voor de prijs dat je er voor betaalt. Het is een no-brainer.

Dat kan zeker!

Best zijn ontwerpen gemaakt in Adobe Illustrator. Die kunnen we vectorieel overnemen.

Nu, heb je een ontwerp in Canva of een ander programma, dan kan het ook, maar dan gaan we het hertekenen in onze software.

De software waar wij courant mee werken in Easysign. 

Ja hoor, we hebben ontwerpers in dienst die je helpen met de opbouw van een renderende belettering. Van logo tot volledige carwrap. We lopen naast je en gaan samen met je voorkeuren aan de slag. 

Kan je niet to hier komen? Geen nood, we kunnen online ook het ontwerp bekijken en bespreken.

Dat kan zeker, onze carwraps zijn gemaakt om ook door carwash installaties te gaan.

De beste carwash-bedrijven hebben zelfs een speciaal programma voor carwraps. Vraag ernaar voor je naar binnen rijdt.

Uiteraard.

Het is de bedoeling dat we beginnen met een droge, geklimatiseerde en propere wagen. 

Als wij hem nog moeten afwassen, dan gaat de planning direct een halve dag achteruit. We moeten dan de wagen niet alleen laten wassen, maar ook volledig drogen.

Dus ja, graag gewassen binnenbrengen, en als het niet lukt, graag op voorhand verwittigen.

Het zou kunnen, maar liever niet. Het is essentieel dat die ‘s morgens op kamertemperatuur staat. Op een koude wagen kunnen we niet volwaardig kleven.

Dit wordt op voorhand besproken. Voor een wrap van een trekker zijn we al snel een week bezig. Voor een wrap van een auto: 3 dagen. 

We houden je op de hoogte hoe de werken vorderen. En spring je graag eens binnen, doe gerust.

Absoluut, zowel de stickers als de belijming. Dit is essentieel om goed te kunnen kleven.

Tip: dit is niet meteen het tofste werk om te doen als je het niet gewoon bent. Laat ons het doen, we hebben er ervaring in.

Dat kan zeker.

Bij een volledige wrap zullen er geen spookbeelden zijn. Bij halve wraps kan er extra simonisatie nodig zijn. Ook een keramische coating helpt.

Meer nieuws over bestelwagen belettering