Gevelreclame

De juiste gevelreclame voor je bedrijf

gevelreclame

Droom je al lang van een gevelreclame met stijl? Weet je niet waar te beginnen?
Je ziet overal voorbeelden van mooie gevelreclame. En toch vind je zelf niet helemaal wat je zoekt. Je verliest
kostbare tijd om de ruimte die je hebt te benutten. Want elke dag zonder reclame is een verloren dag. Geen kans om nieuwe klanten aan te trekken. Geen kans om je naambekendheid te vergroten.


Goed nieuws! Jouw twijfel is normaal. Jouw bedrijf is niet hetzelfde als een ander. Jouw onderneming heeft een eigen stijl en identiteit. Maar jouw twijfel is ook helemaal niet nodig. We luisteren naar je verhaal en maken de gevelreclame die past bij jouw zaak.

 

Hoe ziet een mooie gevelreclame er uit?

Een gevelreclame is niet zomaar een bord. De letters van jouw bedrijfsnaam en jouw logo worden netjes uitgesneden en aan je
gevel bevestigd. Alles in de kleuren van jouw huisstijl.

  • Een opvallende gevelreclame is de beste eerste indruk voor nieuwe klanten: professioneel
  • stijlvol
  • herkenbaar

Werk het geheel af met de juiste energiezuinige  ledverlichting. Directe of indirecte verlichting, het kan allebei. Niet teveel, niet te weinig. Net genoeg om jouw bedrijfsnaam in het licht te zetten.

De voordelen van mooie gevelreclame:

  1. Het is een duurzame investering.
  2. Je trekt de juiste klanten aan.
  3. Jouw imago straalt van je gevel af.

Kijk wat we voor Vastgoed Bulteel deden

Voor Vastgoed Bulteel in Waasmunster maakten we een direct verlichte reclame. Direct wil zeggen: licht vooraan. Het licht beschijnt vooraan de reclame. Indirect is licht dat weerkaatst op de muur, achteraan de losse letters.

 

Het resultaat: een combinatie van losse letters, die een stijlvol geheel vormen.

 

Bekijk hier de video…

Wat doet Argo voor jou?

Stap 1
We luisteren naar jouw verhaal. We krijgen een beeld van jouw identiteit. Jouw vraag en behoeftes zijn de start van de juiste gevelreclame. Er zijn verschillende soorten gevelreclame. Je kan reclameborden hangen met een ledverlichting boven, of je kan apart verlichte letters nemen.


Stap 2
We vertalen jouw verhaal in een ontwerp. Je krijgt een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat van jouw gevelreclame. Je ziet heel duidelijk hoe het er zal gaan uitzien.


Stap 3
We passen aan waar nodig tot de gevelreclame 100% jouw ding is.


Stap 4
We produceren en monteren de gevelreclame op het afgesproken moment.


Stap 5
Jouw gevel wordt een klantenmagneet. 

Een investering die rendeert en die een extra dimensie geeft aan je bedrijf.

Op zoek naar een gevelreclame? Vraag hier je offerte.

Benieuwd naar gevelreclame voor jouw bedrijf? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat.

Stuur meteen ook enkele afbeeldingen van je logo, huisstijl en de buitenkant van je bedrijfsgebouw mee. Dan gaat ons creatieve brein hiermee aan de slag voor het
opmaken van jouw offerte.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Gevelreclame FAQ

Ja hoor, beschikbaar als ledstrips in gevelletters om zowel achteraan al vooraan te verlichten.

Of als alternatief een ledbaar in aluminium, met verlichting in, die boven een reclamepaneel kan gehangen worden.

Dan bekijken we graag of we met belettering (in folie) op de vensters iets kunnen doen, of als alternatief een reclamebord of reclamezuil in de voortuin plaatsen. Onze eigen productie kan hierbij kort op de bal spelen. Ook als je een print nodig hebt op je etalage, dan kan je dit zeker aan ons uitbesteden.

Nee, onze gevelreclames zijn onderhoudsvrij. Deze reclame is gemaakt om jaren mee te gaan.

Als je doosletters wilt, die apart verlicht zijn, dan is het mooist als we deze doosletters stuk voor stuk apart kunnen voorzien van electriciteit. Dit wil zeggen: elke letter heeft een kabel nodig die door de gevel doorgeboord wordt. Achteraan worden ze verbonden met de transfo.

Indien dit niet mogelijk is, zijn we genoodzaakt een kabelgoot te monteren op de gevel, wat minder mooi is.

Kom zeker eens praten als jullie in de bouwfase zitten. Meestal kunnen we al een boorplan maken op voorhand, zodat jullie weten waar de kabels moeten zitten. We maken dan de doosletters op het plan zodat de aansluitingen kloppen. Als de letters dan op de gevel geplaatst worden, kloppen de verbindingen en zie je geen draden lopen op de gevel. Dit geeft de mooiste afwerken van je buitenreclame. Van een goeie eerste indruk gesproken…

Uiteraard, dat kan ook. En we kunnen die ook gaan verlichten met een ledbar bovenaan. Dit vereenvoudigt de montage, omdat de lichtbar op het frame bevestigd wordt. Verlichte spandoeken raden we aan om de zichtbaarheid te vergroten. 

Tegenwoordig hebben we intelligente klokken die de led verlichting aanschakelen van vb zonsondergang tot 23u. En aanschakelen van vb 6u tot zonsopgang. Zo beperken we het verbruik ‘s nachts.

Met een spandoek heb je ook het voordeel dat je die kan wisselen wanneer je bijvoorbeeld een promotie hebt. Een nieuwe spandoek genereert meer aandacht en is ideaal ook voor tijdelijke acties. En een montage van een spandoek, dat doe je een handomdraai.

Freesletters gebruiken wij als term voor letters die uitgefreesd zijn uit een plexi plaat. Ze kunnen gemonteerd worden op de gevel van je bedrijfspand (buitengebruik), maar in het kantoor op de muur (binnengebruik). Bijvoorbeeld als logo of quote. Dit verhoogt de herkenbaarheid die je klanten ervaren en geeft vertrouwen. Plexi letters worden typisch met afstandhouders gemonteerd en geven een sobere uitstraling op je gevel.

Het alternatief zijn aluminium gevelletters, die kunnen voorzien worden van verlichting of niet. Als je ons de foto bezorgt van je gevel bekijken we welke gevelletters mogelijk zijn.

Dan plaatsen we best stickers of folie op de ramen. Zo’n raambelettering kan je zeker ook doen opvallen. Soms wordt er ook zandstraalfolie aangebracht, om meer discretie te genereren, zoals vb in een praktijkruimte of kantoor. Ze kan het raam dan gedeeltelijk blinderen.

En je kan zo’n reclamebelettering ook stijlvol uitvoeren hoor, het hoeft niet schreeuwerig te zijn.

Zeker, we kunnen een reclamepaneel bedrukken met je reclame en plaatsen op de gevel. Daarboven kan je een ledbar zetten, waardoor je een verlicht gevelbord krijgt. Met zo’n reclameborden krijg je ook al meer aandacht, maar qua stijl scoren de gevelletters beter. Gevelletters zijn sober en stijlvol en zijn ook meer gewild in het kader van een vergunning bijvoorbeeld.

De vraag hiervoor is sterk teruggelopen de laatste jaren, omdat dit niet echt meer in de mode is. Het is ook moelijker om een vergunning te krijgen hiervoor dan vroeger. Hierdoor hebben we beslist om geen lichtbakken meer in onze productie te steken. Ze worden niet meer gemaakt. Als je nu echt wel een haakse lichtbak wilt, kunnen we wel op bestelling kijken wat we kunnen doen. Maar standaard is dit niet meer.

Eigenlijk kunnen wij de ontwerpen voor jullie maken. Wat we nodig hebben is een foto die recht op het gebouw getrokken is. Dit wil zeggen dat de horizontale lijn van het gebouw ook echt horizontaal op de foto staan. Dat maat het voor ons eenvoudig om de verschillende vormen van gevelreclame te testen. Stuur meteen ook je logo mee, liefst in pdf formaat. Als je dit niet hebt, geen zorgen dan kijken we wat we kunnen doen om je gevelreclame zo realistisch mogelijk voor te stellen.

Geef ook een paar afmetingen mee als referentie. Bijvoorbeeld de breede van een raam, of de hoogte van de gevel, dan kunnen we dit 1op1 zetten in onze computer.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel zien welke soort gevelreclame kan en welke niet.

Deze verlichting is verlichting langs de achterkant van de letter. Het licht komt achteraan uit de letter, waardoor er een soort lichtgloed ontstaat op de gevel. Wel opletten met een zwarte of een donkere gevel, waar daar zal dit effect minimaal zijn en raden we het ook af. Directe verlichting (vooraan) is hier beter.

Als we de electriciteit kunnen doorboren per letter, zie je geen kabels lopen. Anders zijn we genoodzaakt om een kabelgoot te leggen.

Onze klantenwaardering:

Vandaag de bestelwagen met bestickering afgehaald! Perfect in orde!
Camionette laten bestickeren.Top werk, proper gedaan en zeer snelle service!Een dikke aanrader!
Camionet laten bestickeren. Zeer tevreden van het resultaat. Supergoede service en heel behulpzaam. Absolute aanrader.
Goeie prijs, goede afspraken, vlotte afhandeling en een top resultaat. Aanrader!
In naam van Connect Real Estate: prachtige en snelle bestickering van onze wagen en vlotte communicatie. Een echte aanrader!!
Goede service en communicatie,duidelijk ontwerp . Mooie en snelle uitvoering. 👍👍
De perfecte bestickering van de vrachtwagenProfessionele uitvoering van de opdrachtSamen met het agro team uitwerken van de ontwerp concepten en ideeënZeker een AANRADER voor iedereen ……..
Toppers!Je kan op hen rekenen, denken mee, perfecte communicatie, een aanrader voor de bestickering van je voertuig, winkelruimte, etc.Wij raden Argo aan iedereen aan 😊
Alweer schitterend werk geleverd tegen een correcte prijs!
Sani-Pro Verwarming en Sanitair is super tevreden over het resultaat daarvoor dank !Zeer vriendelijke ondernemers met passie voor hun vak ! Aanrader !
Altijd een goede, vlotte service! Steeds tevreden over de samenwerking en het resultaat!
Twee bestelwagens laten beletteren: zowel op gebied van communicatie als geleverde werk zijn we uitermate tevreden. De belettering is zeer nauwkeurig aangebracht met oog voor detail. Afspraken naar levering en ophaling verliepen zeer vlot en correct. We kunnen Argo dan ook alleen maar aanbevelen!
Top en snelle service! Dankjewel voor de belettering van mijn nieuwe kinepraktijk!
Super tevreden van het resultaat van de carwrapping van mijn fiat. Het ontwerp en de uitvoering waren super! Mijn auto zal nu zeker opvallen.
Wij lieten onze eerste bestelwagen een 2 tal jaar geleden bestickeren en waren daar zeer tevreden over, nu ook onze 2de bestelwagen laten doen. Ons zie je nog terug!
Een correcte offerte gekregen, een goed ontwerp in samenspraak nog aangepast . En een paar weken later zoals afgesproken afgewerkt.Super service.
Prachtige belettering, uitstekende service !
Top!!!! Onze bestaande website van Hout De Groote zal binnenkort schitteren in een nieuw jasje dankzij de professionele aanpak. Perfecte samenwerking omdat communicatie hun vak is, een echte aanrader. Ook de belettering van onze vrachtwagen is met de meeste zorg en professionele kennis uitgevoerd. Bedankt voor de aangename samenwerking!!!
Kennis van zaken!Goede service met hands-on aanpak.
Zeer flexibel bedrijf: geen probleem gemaakt van kleine aanpassingen aan het design om tot het perfecte resultaat te komen en rekening gehouden met uurrooster om onze techniekers! Volledig aan te raden!
Zéér tevreden over de raambelettering van mijn nieuwe winkel, uitgevoerd door Argo. De communicatie met zaakvoerder Marc verliep zeer vlot, net zoals het plaatsen van de belettering. Topservice! Ik kan Argo alleen maar aanraden!
Fijne ervaring bij Argo voor de belettering van onze bestelwagen!We werden van bij het eerste contact meteen goed geïnformeerd over prijs en termijn en hadden nadien heel fijn contact met ontwerpster Mieke om de bedrukking tip top te krijgen, met een mooi resultaat. Bedankt!
Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering verliep alles vlot. Heel professioneel en vakwerk! Argo Communications is zonder twijfel een referentie in zijn vakgebied.
Top bestickering op onze cammionette ! Super service 🙂
weeral mooi gedaan door Argo .dank u voor het mooie resultaat!
altijd ongelofelijk tevreden over de service van argo. gaat het over mijn website, flayers, mijn auto noem maar op……Het leuke is dat ze voor u meedenken je staat er niet alleen voor
Samen werken met Argo is een echt plezier. Steeds staan ze paraat met raad. Alles gebeurt op een zeer professionele manier.Kortom Argo is de absolute top in dit vak
Argo,De bestemming waar je moet zijn om jouw marketing beter zichtbaar te kunnen maken.Ik ben Sil, de slager van Temse. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.Mark en team doe zo voort.Super goed bezig 😉
Samen met Marc de zaakvoerder van Argo samengewerkt met het samenstellen van het boek “60 tips om te groeien als ondernemer”. Wat mij opviel was de gedreven kennis van de marketing en hoe dit het best te optimaliseren
Ik schrijf niet zo makkelijk reviews over bedrijven, maar voor Marc en het team bij Argo maak ik heel graag een uitzondering.Argo beletterde voor Waterdoctor.be intussen al drie camionettes en we merken aan de reacties van de mensen op straat dat ze écht opvallen. We worden spontaan aangesproken als we bij onze klanten aan de slag zijn door buren of overburen met de vraag om ook hún problemen met leidingwater, grondwater of regenwater op te lossen – allemaal dankzij de opvallende bestickering die toch heel duidelijk de juiste boodschap overbrengt.Daarnaast heeft Argo onze website en alle aanverwante communicatiekanalen grondig onder handen genomen en van onze verouderde en achterhaalde marketingstrategie een echte leadmagneet gemaakt die al vanaf week 1 schitterende resultaten oplevert. Nieuwe klanten komen nu spontaan naar ons toe, daar waar we vroeger zelf dag in dag uit op zoek moesten naar nieuw clienteel.We zijn heel blij te mogen samenwerken met Marc en de Argonauten. Jullie leveren TOP-werk, velen kunnen een voorbeeld nemen aan de professionaliteit waarmee jullie invulling geven aan jullie passie. Proficiat!
Wij zijn al meer dan 7 jaar klant. Argo verzorgd alles bij ons van kleding, belettering tot onze auto. Wij komen helemaal van Antwerpen dus zeker niet achter onze hoek maar dankzij hun professionaliteit en kwaliteit blijven we klant. Wat ik ook enorm apprecieer is dat ze mee denken met jou waardoor je een andere kijk krijgt. Deze zaak is een absolute aanrader
Marc is een échte ondernemer, zoals ik ze graag heb. Hij weet zich telkens aan wijzigende omstandigheden aan te passen, hoe de economie of de situatie ook keert. Belettering van voertuigen is de opstap, want die wagens zijn elke dag opnieuw rijdende reclamepanelen. Maar meer nog is Marc dé marketingman waar je bij terecht kan voor al jouw offline en online reclamevragen. Argo – Marc – hét marketinghuis – dé groeiexpert!
Het Argo-top-team weet perfect waarover ze spreken! Leveren knap werk! Ze doen echt alles! Marketing tips, hoe-wat-waar-waarom, autobelettering, raambelettering, ontwerp en drukken van flyers, visitekaartjes, … Dikke pluim voor alle Argonauten!
Super professionele service.Zeer vriendelijk en klantgericht.Top!
Heel goede service en heel correct.Zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar hun geschikte reclame en uitstraling voor hun bedrijf.
Perfecte service, flexibel en correct. Al onze camionettes netjes (20-tal) over de laatste paar jaren bestickerd, ook na meerdere jaren intensief gebruik blijft het er prima uitzien!
Prima service bij Argo reclame. Wij zijn geholpen met een goed draaiende website, actieve sociale media en een professioneel marketingplan om steeds naar terug te grijpen.
Argo bestaat uit een uiterst professioneel team dat zich vol passie inzet om elke klant een VIP-behandeling te geven! Je wordt volledig ontzorgd en krijgt alle hulp en begeleiding die je nodig hebt om je product succesvol in de markt te zetten! Het totaalpakket dat Argo biedt, vind je nergens anders.
Ik beveel Argo Reclame hard aan voor beletteringen, ze werken heel nauwkeurig en werken snel!
Supervriendelijke werknemers, ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een belettering met een goede prijs en kwaliteit!
Zeer tevreden over de service bij Argo reclame. Totaalconcept om jouw marketing een boost te geven. Een aanrader iedereen die echt resultaat wil met zijn/haar reclame.
Ik ben bij Argo geweest om mijn voertuigen te laten beletteren, reclamekledij te laten bedrukken met mijn logo en de huidige website om te gooien. Zeer tevreden over de service van dit team!
Ik kan iedereen de firma Argo aanbevelen , ze hebben een mooi ontwerp gemaakt aangaande mijn belettering, van de uitvoering ben ik ook heel tevreden. Wat betreft de afspraak om mijn voertuig binnen te brengen , en af te halen was alles tot op de minuut in orde. Heb zelfs gratis een vervangwagen gekregen. Echt fantastisch om met deze mensen te werken.Bvba Grabeco
Ik ben heel tevreden over de service van Argo!
vlotte communicatie,goed bereikbaar,correcte offertes…Een echte aanrader
Prima belettering van onze wagens en bedrukking van T-shirts
klant vriendelijk en zeer behulpzaam , bedrijfs- kledij laten maken en echt perfecte kwaliteit argo reclage ziet me zeker terug
Na 5 jaren van intensieve en vlotte samenwerking, voel ik mij geroepen om dit ook eens een keertje te zeggen. Argo reclame staat voor enthousiaste medewerkers die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn : altijd vriendelijk en beleefd, meedenkers, zeer strakke timings en voor mij perfecte resultaten. Marc en zijn team zijn voor mij geen onderaannemers, het zijn soms bijna “medewerkers”. Thanks.
Snelle service goede begeleiding mooi resultaat
zeer snelle feed back, servies en mooi afgewerkt
topteam bij Argo.. al onze tweede Wagen die we laten stickers en ontzettend tevreden. doe zo verder…:-) tevreden bedrijf intrapools-zwembaden.be
Zeer aangename samenwerking steeds, plus wat je vraagt voeren ze uit!!Medewerkers die met 1 woord weten waar je naartoe wil !!!AANRADER.Roels BartBloemenhal
Prima service en prachtige belettering! Voor reclame heb ik vanaf nu nog slechts 1 adres: Argo Lokeren.
Zeer vriendelijke mensen die samen met u naar de beste manier zoeken om uw zaak in de spotlite te zetten 🙂 🙂 🙂
Volgende beoordelingen
js_loader

Meer nieuws over gevelreclame en outdoor belettering