Reclamezuilen

De juiste reclamezuil voor je bedrijf

reclamezuilen

Je bent een professional die staat voor stijlvolle kwaliteit. Je bent op zoek naar een uithangbord dat die professionaliteit ten volle uitstraalt. Geen schreeuwerige reclame, maar wel voldoende zichtbaar. Geen complexe boodschap, maar wel to the point.

Je buitenmuren zijn te klein voor een reclamebord aan de gevel. Laat staan voor een spandoek. Je hebt enkel een plaats aan de voorkant van de parking of aan de voortuin. Je hebt je al suf gepiekerd over de mogelijkheden. Maar je vindt niets naar jouw smaak. Intussen blijf je klanten mislopen door te weinig in beeld te komen.

Je zoektocht eindigt hier. Plaats een stijlvolle reclamezuil. Het doel: je bedrijf wordt 24/7 gezien en herkend.

Welke reclamezuilen passen bij jouw bedrijf?

De zuil heeft doorgaans een oppervlakte van 2 tot 5 m². Voor de rest zijn de mogelijkheden eindeloos.

 • De vorm van de zuil: wij volgen de vlakke, minimalistische reclamezuilen.
 • Verlichting: extern met LED-grondspots voor het gemakkelijkste onderhoud, voorzien van een timer die automatisch de verlichting aan of uit doet.
 • Kleur: standaard heeft de zuil de kleur van aluminium. Maar wit en zwart is ook standaard. Lakken in jouw huisstijlkleuren kan ook altijd.
 • Bevestiging: meestal wordt die ingegraven en gebetonneerd, evenwijdig met de straat of haaks zodat je beide zijden kan gebruiken.
 • Bestickering: volledig naar wens: kleefletters, foto’s, noem maar op.

Geen enkele reclamezuil is gelijk. De zuil die perfect bij jouw stijl past, daar gaan we voor. Die eerste indruk is zo belangrijk voor jouw imago. Zorg dat die direct juist zit.

Kijk wat we voor de Artisan Painters deden

24/7 gezien worden op een professionele manier. Dat is exact de reden waarom Artisan Painters koos voor een prachtige zuil. Geen potentiële klant rijdt zijn woning voorbij zonder een blik te werpen op zijn imposante zuil. Mensen vergeten niet dat hij er is en van zodra er geschilderd moet worden, popt zijn naam op! Top of mind blijven, heet dat in marketingtermen.

 

De stijl van de zuil ligt ook helemaal in lijn met de huisstijl van Artisan Painters én de stijl van zijn werk: hedendaagse klasse met een twist, Prachtig! Zo trekt Artisan Painters keer op keer de juiste klanten aan, zonder moeite.

Wat doet Argo voor jou?

Argo zet jouw huisstijl om in de perfecte zuil. Jouw verhaal is het uitgangspunt voor jouw volledige marketing. Ook voor je zuil. Uniformiteit en herkenbaarheid maken het geheel professioneel stijlvol.

Argo adviseert je van de eerste tot de laatste stap:

 • Op welke plaats zal de zuil het meest opvallen?
 • Welk kleur is perfect voor jouw bedrijf?
 • Welke gegevens zal je op de zuil zetten?
 • Welk ontwerp geeft het beste rendement?
 • Met of zonder verlichting?
 • Hoe zullen we de zuil plaatsen?

Akkoord met het ontwerp? Dan rest enkel nog het inplannen. Hoe sneller ze er staat, hoe meer jouw doelpubliek jou leert kennen.

Op zoek naar reclamezuilen? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat reclamezuilen kosten? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele afbeeldingen van je logo, huisstijl en de buitenkant van je bedrijfsgebouw mee. Dan zetten we onze denkmachine al in gang.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over outdoor belettering

Call Now Button