Spandoeken

Verspreid je boodschap met spandoeken aan je bedrijf

spandoeken

Je bedrijfsgebouw oogt van buiten uit leeg en kaal. Op een enkel bordje na ziet niemand wie je bent en wat je doet. Je ziet er het nut niet van in om reclame aan je gevel te hangen. Na 3 weken kijkt niemand nog op van je nagelnieuwe bord.

Maar het wringt. Al die vierkante meters ruimte waar er niets mee gebeurt. Akkoord, reclame kost geld. Maar het is ook een investering die opbrengt. Die de juiste klanten naar jouw bedrijf trekt.

Pieker niet langer. Hang een frame aan je muur, hang er spandoeken in en verander je boodschap zo vaak als je wil.

De voordelen van spandoeken als gevelreclame op een rijtje

  1. Het frame is een eenmalige kost die vele jaren rendeert.
  2. Je hangt het spandoek met ringen eenvoudig op aan de haken van je frame.
  3. Werk een volledige jaarcampagne uit met wisselende boodschappen. Kerstwensen, dringende vacatures, promoties, opendeurdagen, … Laat je creativiteit maar de vrije loop!

Denk bij elk spandoek goed na over het ontwerp. Maak er geen allegaartje van stijlen van. Blijf trouw aan je huisstijl en zorg toch voor genoeg variatie. Verwerk er een streepje humor in met een beeld of leuke slogan. Wedden dat je snel de ‘talk of the town’ wordt? Iedereen staat te popelen om jouw nieuwe reclame te zien. Jouw ideale klanten vinden vlot hun weg tot bij jou.

Wat doet Argo voor jou?

Met zorg en aandacht voorzien we jouw gevel van een prachtig spandoek waarover nagedacht is. Ons marketingadvies zit dus inbegrepen in onze service. Eens gek doen? Out-of-the-box? We denken graag mee.

 

Marketing zit in ons bloed. We zijn de eerst Belgische gecertifieerde partner van Digital Marketer in Austin (Verenigde Staten). Hierdoor leren we letterlijk alle nieuwe marketingtechnieken, die we graag bij jou inzetten.

 

Heb je al een huisstijl en een ontwerp? Wij zorgen dat het plaatje tot op de centimeter klopt!

 

Nog geen ontwerp? Geen probleem. Onze grafisch ontwerper gaat voor jou aan de slag en bezorgt jou een digitaal ontwerp waarmee je kan uitpakken.

Bij Argo gaan wij voor een concrete aanpak met duidelijke afspraken. Want goede afspraken maken goede vrienden, toch?  Zodat jij perfect weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Een goede communicatie is key bij Argo Communications.

 

Wil je een spandoek dat rendeert? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat spandoeken kosten? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele foto’s van je gevel en je huisstijl mee. Dan zetten we onze denkmachine al in gang.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over outdoor belettering