Textielframes en fotobehang

Hoe trek je jouw professionele aanpak door in het interieur van jouw bedrijf?

textielframe

Je bedrijfsgebouw is strak en netjes. Meer moet dat toch niet zijn? Denk zelf eens goed na welke interieurs op jou de meeste indruk nalaten. De strakke en nette interieurs? Of die met een eyecatcher die je van je sokken blaast? Dat laatste bedrijf is je zeker bijgebleven, toch?


Het idee van schilderwerken doet je huiveren. Waar zal iedereen tijdens de werken een plaatsje krijgen? Stielmannen die op en af lopen, vlekken op die prachtige vloer. Hou het dan maar zoals het is. Een inspiratieloze omgeving waarin medewerkers gek worden van de weergalmende geluiden.

Zo hoeft het helemaal niet te zijn. Geef je interieur in een mum van tijd een extreme metamorfose. Een wand met aantrekkelijk fotobehang. Of textielframes met unieke prints en geluiddempend effect. De productiviteit van je medewerkers schiet de lucht in. Op het einde van de dag gaan ze met een rustige mindset naar huis. 

 

Het bezoek aan jouw bedrijf staat in het geheugen van jouw klanten gegrift. Jouw fotobehang en textielkaders zijn een schot in de roos.

Het perfecte fotobehang en de ideale textielframes voor jouw bedrijf

Bij fotobehang ga je voor 1 geheel. Geen naden die openstaan of niet helemaal overeenkomen met de afbeelding. Wel een stuk tot wel 5 meter, in zijn geheel geprint en op je muur aangebracht. 

Welk ontwerp kies je? Dat kan gaan van foto’s van je producten, van een kunstige creatie met je logo tot een afbeelding van een bos. Noem maar op, we printen het voor jou. Veel hangt af van de omgeving waarin je jouw fotobehang hangt. Het onthaal, de kantoren, ontvangstruimtes of refter. Denk goed na welk ontwerp in welke omgeving de juiste sfeer geeft. Verras klanten en medewerkers met een instant thuisgevoel.


Textielframes hebben een dubbele functie. Net als bij fotobehang is het ontwerp het begin van alles. Vul je textielframes met geluiddempend materiaal. Hang ze uit op strategische plaatsen en je krijgt de rust waar iedereen al zo lang naar verlangt. 

Textielframes hebben nog een groot voordeel. Verander af en toe het textiel en je bedrijf krijgt in een fractie van een seconde een andere look. Zet je promoties in de kijker. Geef thema’s of seizoenen aan. Wisselende boodschappen werken.

Een photowall en textielframe is zoveel meer dan enkele meters folie en stof. Het maakt deel uit van jouw verhaal. En de manier waarop je dat verhaal brengt, bepaalt jouw succes. Bij Argo zorgen wij ervoor dat jouw verhaal de juiste doelgroep bereikt. Ons team van marketingexperts, ontwerpers en beletteringsspecialisten werkt nauw samen om tot een perfect resultaat te komen. Wij zorgen ervoor dat jouw ideale klanten automatisch de weg vinden naar jouw onderneming, zodat jij je kan bezighouden met wat je het liefste doet en ook het beste kan: je core business.

  • We gaan voor:
    Het perfecte ontwerp in lijn met jouw huisstijl en de rest van je interieur.
  • Print met de beste materialen.
  • Plaatsing met minimale hinder.

Vragen over fotobehang of textielframes voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in. We geven je snel een antwoord. Voeg ook foto’s toe van het interieur van je bedrijf, je huisstijl of van wat je wil realiseren. Zo krijgen we een goed idee van waar je naartoe wil.
Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over foto's en andere indoor toepassingen