Vlaggen

Hang jouw merk aan de grote vlag

vlaggen

Hoe vaak hoor je van je klant of leverancier dat ze jouw bedrijfsgebouw voorbijgereden waren en rechtsomkeer moesten maken? Heel vervelend toch? Want hoe vaak heeft je klant zin om rechtsomkeer te maken? Weg is hij.

De ideale klant die echt jouw product wil, zal wel terugkeren. Maar die klant wil je net dubbel en dik in de watten leggen. De ideale customer journey bezorgen. Je wil er voor zorgen dat het pad richting jouw bedrijf geen hindernissen heeft.

 

Heb je al eens aan vlaggen gedacht? Ze bewegen, zijn van ver te zien en in jouw huisstijlkleuren in een oogopslag herkenbaar.

Hoe maak je jouw bedrijf bekend met vlaggen?

Vlaggen zijn een reclamemiddel dat vooral inzet op branding. Geen complexe boodschappen of tierlantijntjes. Die zijn toch niet leesbaar of zichtbaar. Herkenbaarheid, daar doe je het voor.

  • Laat de kleur van je vlaggen opvallen. Neutrale kleuren vallen niet op. Heb je een accentkleur in je logo? Vul het vlak van je vlag dan met dit kleur. Jouw klant heeft al een idee van je logo. In een fractie van een seconde ziet hij jouw vlag wapperen en weet hij waar te parkeren.
  • Zet je logo zo groot mogelijk op de vlag. De beste vlaggen hebben een verticale vorm. Zet je logo er ook verticaal op. Onthoud dat het over herkenbaarheid gaat. Jouw klanten hoeven hun hoofd niet te draaien om te zien dat dit de vlaggen van jouw bedrijf zijn.
  • Vlaggen met galg wapperen niet. Bovenaan hangt de vlag vast aan een horizontale buis, waardoor de vlag steeds vlak hangt, zelfs zonder wind. De vlag draait wel mee met de windrichting, maar blijft in een mooi vlak hangen.

Wat doet Argo voor jou?

Argo kijkt naar het totaalplaatje van je marketingverhaal. Wie wil je bereiken en hoe wil je hen bereiken? Vlaggen zijn geen plaats voor wisselende reclameboodschappen. Vlaggen zijn een statement. Je toont dat je er bent en je toont waar je bedrijf is. En het liefst doe je dat in stijl.

Bij Argo:

  • maken we het ontwerp zo dat jouw logo optimaal zichtbaar is op de vlag.
  • laten we jouw huisstijl doorvloeien in het ontwerp van je vlaggen.
  • zorgen we dat jouw vlaggen renderen.
  • laten we je zien en gezien worden.
  • maken we van je vlaggen een perfecte aanvulling op je volledige marketingmix.

Wil je vlaggen die in een oogopslag gezien worden? Vraag hier je offerte.

Benieuwd wat dit kost? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. Stuur meteen ook enkele afbeeldingen van je logo en andere reclames mee. Dan zetten we onze denkmachine al in gang.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over andere belettering