Voertuigbelettering Vlaanderen: 3 manieren om op te vallen

3 mogelijke voertuigbeletteringen vlaanderen

Voertuigbelettering Vlaanderen: wat een mogelijkheden!

De ene voertuigbelettering is de andere niet! Hier enkele voorbeelden hoe jij kan uitpakken met een klantenwervende belettering.

 

Voertuigbelettering Vlaanderen: er zijn verschillende manieren om een voertuigbelettering uit te voeren.

  • De eerste mogelijkheid is een klassieke belettering. Hierbij gaan we het voertuig bekleven met kleefletters. De carrosseriekleur blijft dus zichtbaar.
  • De tweede mogelijheid is het plaatsen van een digitale print over gans het voertuig. Hier het voorbeeld van een trailer, die wit was, overkleefd met een full-color. Dit is een heel speciale, opvallende voertuigbelettering geworden.
  • De laatste mogelijkheid is in twee lagen. De eerste laag is een carwrap van een bestaand voertuig. Dit is als het ware een nieuwe grondkleur. Daarop wordt dan in klassieke belettering het ontwerp geplaatst. Meestal wordt dit gedaan om bestaande voertuigen eerst allemaal in dezelfde kleur te gaan zetten, zodat gans de fleet van een bedrijf dezelfde looks heeft.

Dit waren de 3 mogelijkheden van voertuigbelettering.

Voertuigbelettering Vaanderen: ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en we antwoorden je snel. Stuur ook foto’s mee, zodat we een beeld krijgen van je voertuig, logo, of wat je wil realiseren.

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over belettering