> Belgians First Certified Partner DigitalMarketer

digital marketer certified parnter

Argo Communications en Digital Marketer slaan de handen in elkaar.

In 2020 werd Argo Communications de allereerste gecertifieerde partner van Digital Marketer in België. Met trots maken wij deel uit van deze gerenommeerde marketing community. Hoewel er oneindig veel bedrijven zijn die zich positioneren als digitaal marketingbureau, is er geen enkele community als Digital Marketer.

 

Wie is DigitalMarketer?

DigitalMarketer is een marketingonderzoek- en trainingsbedrijf gevestigd in Austin, TX.

Hun missie?

De omvang van 10.000 kleine bedrijven tegen het einde van 2020 verdubbelen.

Wereldwijd vertrouwen meer dan 600.000 abonnees, grote en kleine bedrijven, op de kennis en skills van DigitalMarketer.

Dankzij DigitalMarketer kunnen zij met zekerheid zeggen dat zij continu op de hoogte blijven van wat nu écht werkt in de moderne marketing en bedrijfswereld.

Waarom DigitalMarketer?

 

 • Handen uit de mouwen

Niet enkel de “wat”, maar ook de “hoe” komt aan bod. De trainingen van Digital Marketer zijn uniek omdat ze intern ontwikkeld werden door deskundige marketeers die dag in, dag uit de nieuwste trends, tendensen, technologie en actualiteit opvolgen en hun bevinden ook uittesten.

Het zijn niet alleen denkers, het zijn vooral ook doeners! Wijsheid haal je niet enkel uit de boeken, neen.

Bij DigitalMarketer zijn ze niet bang om de mouwen op te stropen en hun handen vuil te maken. Deze aanpak is uniek in het marketinglandschap, maar dat maakt hem net zo krachtig. Dat is exact de reden waarom hun cursussen zoveel beter zijn dan andere marketingcursussen op de markt.

 

 • 24/7 op de hoogte van de laatste trends

Het digitaal marketinglandschap verandert continu. Wat gisteren werkte, werkt mogelijks vandaag niet meer. Daarom is het belangrijk dat jouw trainingsprogramma mee evolueert aan de snelheid van de nieuwste innovaties.

Alle trainingen van DigitalMarketer worden toegelicht door hun in-house specialisten. Zij kunnen ongelooflijk snel inpikken op veranderingen en aanpassingen in real-time doorvoeren, vaak nog voor de concurrentie zelfs nog maar beseft dat er een verandering aan de gang is.

 

 • Focus op sales en marketing

De Focus bij Digital Marketer ligt op sales en marketing. Het is gebruikelijk dat leeroplossingen voor bedrijven cursussen aanbieden van Microsoft Office tot “vergaderen”.

Ook noodzakelijk, maar in functie van bedrijfsgroei is er meer nodig. Bij Digital Marketer werken we echt op die groei.

Jij en Je team verdienen het beste en daarom zijn de cursussen van Digital Marketer beter dan die van de concurrentie.

We maken nu deel uit van een wereldwijd netwerk van digitale marketingprofessionals met directe ervaring in vrijwel alle soorten bedrijven.

Waar doen we het voor?

 

Net als jij, willen wij onze business laten groeien. Dankzij alle tools die DigitalMarketer te bieden heeft, de toegang tot hun waardevolle bibliotheken, trainingen en hun uiterst kwalitatieve certificeringsplatform zullen wij die groeidoelstellingen ook bereiken en hoogstwaarschijnlijk ook overtreffen!

Dankzij DigitalMarketer kunnen wij onze klanten helpen op een ongezien niveau. Wij begeleiden ze in de verdere uitbouw van hun brand en helpen hen om hun bedrijf te laten groeien. Dat aan de hand van de meest actuele en doeltreffende tools.

Hoe meer we leren, hoe meer waarde we onze klanten kunnen bieden, bovenop onze huidige ervaring, toewijding en reeds geweldige vaardigheden.

Wij kunnen ons helemaal vinden in de kernwaarden die DigitalMarketer uitdraagt.

De voordelen voor onze klanten

 

 • Expertise verzekerd

Om gecertifieerde partner van Digital Marketer te worden, moest Argo Communications eerst slagen voor de daarvoor voorziene examens die zich richtten op de 11 kerndisciplines van de digitale marketing.

 

 • Je spaart geld en tijd uit

Digitale marketing evolueert continu. Gecertifieerde partners hebben experts in dienst en hebben via Digital Marketer ook toegang tot experts die steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, dat in elk vakgebied van digitale marketing.

 

 • Toegang tot de meest waardevolle informatie

Dankzij hun directe toegang tot de beste technologieën en nieuwste artikelen rond digitale marketing, weten gecertifieerde partners elk marketingprobleem snel te kaderen en hier een gepaste oplossing voor te bieden.

 

 • Data is key

Het voeren van online marketing levert een massa aan gegevens op. Door vooraf goed te bepalen wat de KPI’s (key performance indicators) voor jouw bedrijf zijn en de gegevens consistent te analyseren, te rapporteren en de marketingactiviteiten op basis van deze resultaten ook bij te sturen, zorgen wij voor een optimale ROI (return on investment) voor de klant.

Wat kan digitale marketing voor jou betekenen?

Stel je vraag, we maken graag tijd voor je vrij.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bel nu
  Route