Matglas voor privacy

Advocatenkantoor Verté in Laarne en Gent wilde graag folie op het glas van zijn kantoren om inkijk te vermijden. Zoals je ziet, is het heel makkelijk om jouw privacy te optimaliseren door het gebruik van matglas of zandstraalfolie.

Deze zelfklevende folie creëert het effect van melkglas. Het is een lichtgrijze raamfolie die aan de binnen- of buitenkant van een raam gekleefd wordt. Deze laat licht door, maar belemmert wel het zicht van buiten naar binnen en vice versa.

Onderhoudsvrij

Door de hoge kwaliteit van de folie, is deze onderhoudsvrij. Het krimpt niet of wordt niet vuil. Eventuele (vet)vlekken op de ramen kan je eenvoudig verwijderen.

Je hoeft dus geen ramen meer te poetsen aan de binnenkant! Afstoffen mag uiteraard wel altijd gebeuren.

Makkelijk te verwijderen

Een ander groot voordeel van zo’n raamfolie is het gebruiksgemak.

Ben je de folie beu? Of wil je liever een andere vorm of boodschap aanbrengen? Dan kunnen wij de zandstraalfolie snel en zonder schade verwijderen.

Het verwijderen van de zandstraalfolie kan door haar op te warmen en zachtjes van het raam te trekken. Een opdracht die je zelf kan doen, maar ook door ons kunt laten uitvoeren.

Heb je ook interesse in matglas?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route