Voertuigbelettering Vlaanderen: wat een mogelijkheden!

De ene voertuigbelettering is de andere niet!

 

Voertuigbelettering Vlaanderen: er zijn verschillende manieren om een voertuigbelettering uit te voeren.

De eerste mogelijkheid is een klassieke belettering. Hierbij gaan we het voertuig bekleven met kleefletters. De carrosseriekleur blijft dus zichtbaar.

De tweede mogelijheid is het plaatsen van een digitale print over gans het voertuig. Hier het voorbeeld van een trailer, die wit was, overkleefd met een full-color. Dit is een heel speciale, opvallende voertuigbelettering geworden.

De laatste mogelijkheid is in twee lagen. De eerste laag is een carwrap van een bestaand voertuig. Dit is als het ware een nieuwe grondkleur. Daarop wordt dan in klassieke belettering het ontwerp geplaatst. Meestal wordt dit gedaan om bestaande voertuigen eerst allemaal in dezelfde kleur te gaan zetten, zodat gans de fleet van een bedrijf dezelfde looks heeft.

Dit waren de 3 mogelijkheden van voertuigbelettering.

Voertuigbelettering Vaanderen: ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

We zijn gelegen in Lokeren, centraal in Vlaanderen en gemakkelijk bereikbaar. Vul onderstaand formulier in en neem contact op, wij helpen jou graag!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

   

   

  Bel nu
  Route