Wil jij een succevolle business? Volg dan zeker je contacten op!

We kunnen het niet genoeg herhalen: Volg je contacten op! Is ‘Jij vraagt, wij draaien’ jouw motto als ondernemer? Jouw klanten geven wat ze vragen is natuurlijk een must. Maar zorg dat het daar niet bij blijft … Prospecten die contact opnemen voor een prijsaanvraag, om informatie te krijgen, om een folder aan te vragen, … Doe daar iets mee. Volg deze contacten op. Het zijn mensen die duidelijk geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf.

Nieuwe prospecten zoeken kost meer moeite

Nieuwe prospecten zoeken via online marketing of advertenties is veel duurder dan dergelijke prospecten op te volgen.

Het is namelijk niet omdat ze vandaag niet kopen, dat ze dat naar de toekomst toe ook niet zouden doen.

Kijk eens naar jezelf: hoe vaak ga jij niet bij verschillende firma’s langs voor je iets koopt? Zeker voor grotere bedragen durf ik te wedden dat jij dit ook doet. En hoe fijn zou het zijn als je van een van deze bedrijven nog iets te horen krijgt? Een stem die je bezwaren weerlegt en je vertrouwen geeft? De prijs wordt dan minder belangrijk en jouw vertrouwen groeit. Dat is een opportuniteit die veel bedrijven laten liggen. Dus bekijk met je team hoe je het opvolgen van jouw contacten kan aanpakken.

Wil jij ook meer klanten?

Dan hebben wij goed nieuws. Bij Argo Communications zijn wij er namelijk in gespecialiseerd om KMO’s die boost te geven die ze nodig hebben. Wij helpen jou met plezier verder! Dat van strategie tot uitvoering. Benieuwd? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route