Online Marketing

Hoe klanten je vinden op het internet

 

Om een sterk merk in de markt te zetten, is het niet alleen belangrijk om de aanwezig te zijn in het straatbeeld, ook online moet je ervoor zorgen dat je de aandacht trekt.

Wij helpen jou graag om dit zo efficiënt mogelijk te verwezenlijken.

  

Ontdek hier hoe wij te werk gaan!

 

1/1 Marketing AdviesOfferte vragen

Wat klanten zeggen:

Dankzij Marc weet ik nu dat niet alle websites gelijk zijn. En dat het veel verschil uitmaakt door wie en hoe je je nieuwe website laat maken. Vroeger kreeg ik bijna geen offerte-aanvragen binnen, en nu krijg ik bijna dagelijks nieuwe klanten erbij. Wat een verschil

Yves Lagage

Waterdoctor.be

Marc toonde ons hoe we meer dan 500 aanvragen per jaar binnenkrijgen. Direct in onze mailbox, zonder inspanning.

Hij heeft een unieke benadering van marketing.

Filip De Groote

Houtdegroote.be

In twee jaar tijd is mijn bedrijf veranderd. Ik krijg nu ideale klanten binnen die mij installaties vragen die ik graag doe.

Marc heeft me heel goed geholpen. Ik zou morgen onmiddellijk terug met hem werken.

Bart Van Hauwermeiren

bartvanhauwermeiren.be

Als Certified Partner van DigitalMarketer, weten we welke strategiën succesvol zijn.
Samen hebben we de ambitie om bedrijven te laten groeien door een betere online zichtbaarheid

Het stappenplan voor betere online vindbaarheid

Hoe werken we? Ziehier de stappen zodat klanten jou vinden op het internet.

1. Workshop – Jouw ideale klant in kaart

Vooraleer we effectief van start gaan met het uitwerken van jouw online strategie, is het essentieel om duidelijk in kaart te brengen naar wie we ons nu precies richten.

Wie is jouw ideale klant? Hoe communiceert hij? En waar vertoeft hij in het online landschap?

Een boodschap die jouw ideale klant niet aanspreekt of niet bereikt, mist zijn doel, kost je veel geld en levert niks op.

Hoe beter jij jouw ideale klant kent en hoe beter je zijn taal spreekt, hoe effectiever je hem kan benaderen.

In deze workshop brengen wij alle relevante eigenschappen van jouw ideale klant in kaart aan de hand van een interactieve brainstormsessie. Hiermee leggen we een waardevolle basis voor alle aspecten die later uitgewerkt worden, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een renderende website of het voeren van effectieve online campagnes.

Ideale klanten
website

2. Een renderende website of niche website

Wat houdt dat nu in, een renderende website? Wel, bekijk je website als je online etalage die je ideale klant moet aansporen om bij jou te kopen. In de eerste plaats is het dus belangrijk dat je ideale klant zich herkent in je website en er ook de juiste actie onderneemt.

Sprekende afbeeldingen, een geschikte tone of voice en duidelijke call to actions zijn hierbij essentiële factoren die jouw online marketing doen slagen of niet.

Bij het opzetten van jouw renderende website, zorgen wij ervoor dat al deze zaken perfect op elkaar zijn afgestemd en dat het totaalplaatje klopt.

Wens je je huidige website te behouden? Dan kunnen wij dit effect ook bekomen door in te zetten op een mini website die losstaat van je huidige website. We bekijken samen wat voor jou de beste optie is.

Wanneer dat gebeurd is, is het van groot belang dat je klanten ook zo eenvoudig mogelijk op je website terechtkomen. Zo moet er verkeer naar je website stromen én moet je gevonden worden in Google. Dat doen we aan de hand van de juiste online campagnes.

3. Online Campagnes

Een online campagne is de virtuele versie van een billboard langs de weg of een advertentie in je favoriete magazine. Ze moeten potentiële klanten bewust maken van jouw bestaan, of moeten dé ultieme oplossing bieden voor het probleem waar jouw ideale doelgroep mee kampt.

Welk kanaal het meest geschikt is, is afhankelijk van de staat waarin jouw potentiële klant zich op dat moment bevindt. Wij staan jou graag bij in de keuze van het meest geschikte online marketing kanaal.

De online campagnes vormen een effectieve weg naar jouw website (of andere landingspagina) en  worden helemaal op maat afgestemd in functie van jouw doelen en budget.

online marketing

Online marketing voor:

Argo richt zich vooral naar lokale, middelgrote familiebedrijven.

Wil je meer leads, meer omzet? Dan ben je bij ons ook aan het goeie adres. We helpen immers ambiteuze zaakvoerders om hun bedrijf te laten groeien, door samen te brainstormen over hun ideale klanten en mogelijke omzetten die ze laten liggen. Vervolgens stellen we voor waar we hun marketing kunnen bijsturen. Boek daarom een 1/1 marketingadvies. Het is een absolute nobrainer waar je waardevolle informatie krijgt.

Bedrijven waar een communicatiemanager aan het werk is, die eigenlijk meer wil weten over gevonden worden op internet. Technieken, SEO’s, praktische hands-on assistentie. We begeleiden deze bedrijven tot ze voldoene kennis hebben om het alleen verder te doen.

Dikwijls kan je door een paar QuickWins grote resultaten behalen.

 

Bel nu
Route