Over ons..

Of waarom die beletteringen zo belangrijk zijn

Bijna 30 jaar geleden is ons verhaal begonnen vanuit een passie. Een passie om een voertuig mooi te maken, in het oog te laten springen, en zodoende meer zichtbaarheid te creëren voor de klant.

Het aantrekken van nieuwe klanten dus via je voertuig. Want draai of keer het zoals je wilt, je voertuig rijdt alle dagen rond en wordt gezien door iedereen. Niemand rijdt met zijn ogen dicht dus …

Je voertuig als klantenmagneet

Nu je weet dat je wagen honderden keren per dag gezien wordt door iedereen, kunnen we ook stellen dat volgende zaken je letterlijk geld kosten:

1) Sober Ontwerp

Hoe beter zichtbaar, hoe meer klanten, dat lijkt misschien evident. Dit wil zeggen dat een opvallend ontwerp meer klanten gaat trekken dan een sober ontwerp. Kies dus bewust op voorhand welk doel je hebt. Opvallen of niet.

2) Slechte kwaliteit

Alle stickers zitten goed als een voertuig buiten rijdt bij een beletteraar. Het probleem met loskomende letters stelt zich maar na een jaar. Als de temperatuur gewisseld is van +40°C naar – 10°C. Als het weer gewisseld is van hagel naar scherpe, hete zon. Dan pas zie je kwaliteit. Wij vinden dat belangrijk en we doen er nog een schepje bovenop, met 5 jaar garantie. Zo ben jij zeker dat je belettering ook na volgende zomer nog jaren goed zit.

3) Lange wachttijden

Een voertuig dat stilstaat kost geld. Daarom werken we met planning en deadlines. Zodat jij weet wanneer je voertuig binnenkomt en hoe lang je het zal moeten missen. In veel geval spreken we zelfs af met de autodealer om het voertuig al te beletteren voor dat het afgeleverd wordt.

Wil jij groeien met je bedrijf, en klanten aantrekken met je voertuigen? Zorg dan voor een doordacht ontwerp, goeie garanties en minimale stilstand.

Bel nu
Route