Autobelettering Beetle

Een Volkswagen Beetle is de retro-uitvoering van de klassieke Kever. Bij zo’n karaktervol design past uiteraard ook een coole autobestickering.

Daarom werd deze wagen uitgedost met het logo van Martini en de welbekende blauw-rode strepen. Dit geeft het voertuig de uitstraling van een kleine racewagen.

We kunnen dus spreken van een geslaagde autobelettering. Succes met deze beletterde Volkswagen!

Wagenbelettering in huisstijl

Een mooie en verzorgde huisstijl is voor elk bedrijf van belang. Het is letterlijk én figuurlijk een visitekaartje naar al jouw prospects en klanten toe.

Een opvallende autobelettering die op de juiste manier is vormgegeven, springt gegarandeerd in het oog. Zo kunnen bepaalde kleuren, vormen en combinaties op een eenvoudige manier een enorme meerwaarde bieden aan jouw huisstijl en een grotere doelgroep bereiken.

En een groter bereik, betekent meer klanten. Meer klanten zorgen uiteraard ook voor meer winst. Eenvoudig toch?

Argo heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, opmaken en uitvoeren van professionele autobelettering. Je kunt ons dus inschakelen voor jouw wagenbelettering in huisstijl. Hierbij houden we steeds rekening met jouw wensen en geven we je het beste advies.

Wil je ook autobelettering in huisstijl voor jouw Beetle of een ander voertuig?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je snel terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bel nu
  Route