Beletteren wagenpark

Een fleetbelettering om van te watertanden? Daar kunnen wij voor zorgen!

De Mercedes Sprinters van Sweet Paradise in Bornem zien er alvast heerlijk uit. We bestickerden de achterkant van de bestelwagens met een foto van vrolijke kinderen en snoepjes. De zijkanten van het voertuig smeukten we op met kleurrijk snoepgoed en het logo.

Fleetbelettering in huisstijl

Deze speelse en zoete belettering past perfect bij de algemene huisstijl. Wanneer je zo’n wagen tegenkomt in het verkeer, wil je er toch meteen van proeven?

Of het nu gaat om een kleine autobelettering of een gigantische truck, wij trekken de huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op alle mogelijke vragen van klanten.

Wilt je ook jouw wagenpark of fleet beletteren?

Dat is dan een schitterend idee! De belettering of carwrapping van jouw voertuigen is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken. Geen enkel medium is immers zo effectief.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van jouw voorkeuren en behoeften werken wij met plezier een voorstel uit.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bel nu
  Route