Belettering Boxer

Closse in Kalken is gespecialiseerd in dakconstructies, ramen, deuren, pvc en hout. Dit bouwbedrijf wilde graag opvallen in het straatbeeld met een kwaliteitsvolle, duidelijke belettering op hun Peugeot Boxer.

Daarom hebben we de huisstijlkleuren bruin en oranje in het ontwerp verwerkt. De witte letters met ‘Closse’ op het gekleurde vlak springen in het oog.

Daarnaast voegden we deze essentiële elementen toe aan de autobelettering:

 • De belangrijkste activiteiten
 • Het adres
 • De rechtstreekse contactgegevens

Aangezien Closse voor ramen en deuren samenwerkt met partner Deceuninck, mocht de bekende teddybeer ook op de flanken staan. Hierdoor trekt de bestelwagen nu nog meer de aandacht.

Een opvallende of discrete voertuigbelettering?

Dat hangt af van wat je precies wil bereiken. Is het de bedoeling om jouw zichtbaarheid te verhogen? Dan is een belettering die in het oog springt een absolute must! Denk bijvoorbeeld aan een ludieke afbeelding of een verrassend kleurenpatroon.

Heb je jouw naam al voldoende bekendgemaakt in de buurt? Dan volstaat het doorgaans om enkel jouw logo, primair doel en/of website zichtbaar te maken.

Het is belangrijk om te weten wat jouw concrete doelstelling is.

Daar kunnen wij je als reclamespecialist perfect in begeleiden.

Wil je ook een Boxer of een ander voertuig laten bestickeren?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je snel terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Bel nu
  Route