Sanderus is een van de grootste rijscholen van Vlaanderen. Dit bedrijf is de afgelopen jaren enorm uitgebreid en blijft verder groeien. Ze zijn dagelijks bezig met hun marketing, corporate identity en reclamestrategieën.

Deze rijschool weet dus ook hoe belangrijk het is om frisse gevelreclame te hebben.  Daarom mocht Argo een van hun filialen voorzien van frisse gevelreclame.

Gevelreclame en belettering in huisstijl

Iedereen kent intussen de blauw-oranje kleuren van Sanderus rijschool. Deze tinten lieten we veelvuldig terugkomen in het reclamebord en de raamstickers.

In één oogopslag is het duidelijk:

 • Het gaat om een rijschool;
 • Het gaat om rijschool Sanderus;
 • Rijschool Sanderus is ontzettend groot.

Dit geeft natuurlijk een zeer positieve uitstraling naar de klanten toe.

Ook voertuigbelettering

Argo reclame realiseerde al eerder de bestickering van Sanderus’ auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. We brachten een stijlvolle, blauw-oranje fleetbelettering in huisstijl aan zodat de voertuigen van mijlenver te herkennen zijn.

Consistentie is cruciaal

Het is ontzettend belangrijk datje consistent blijft in jouw reclame. Niks is immers zo ongeloofwaardig als continu veranderen van huis- en communicatiestijl.

Wij bij Argo weten er alles van en zullen je dan ook optimaal begeleiden in dit proces. We trekken jouw huisstijl moeiteloos door naar alle voertuigen, kantoren, gebouwen, vitrines en allerlei relatiegeschenken.

Wij zorgen ervoor dat het hele reclameplaatje klopt!

Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al jouw vragen en wensen. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw organisatie maximaal in de kijker te zetten. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen.

Heb je ook interesse in frisse gevelreclame?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route