Carko is een nieuw carrosseriebedrijf, gevestigd in Zelzate. Gespecialiseerd in carrosseriewerken en in het bijzonder in uitdeuken zonder spuiten van hagelschade en parkeerdeuken.

Logo-ontwerp

Voor Carko hebben we een logo ontwikkeld, waarna we dat gebruikt hebben op hun drukwerken, gevelreclame, voertuigen …

Na een gesprek over wat voor hun belangrijk is, hebben we een vijftal verschillende logo’s voorgesteld, als vertrekbasis. Hieruit hebben ze één logo gekozen, met de vraag om het bovenste deel in dégradé te plaatsen. Belangrijk hier was de goede communicatie, een heel essentieel punt bij Argo, waarbij we luisteren naar de noden van de klant en het ontwerp aanpassen aan zijn wensen.

Drukwerk

Daarna kwam de vraag dit logo ontwerp te gebruiken op drukwerken, zoals visitekaartjes, hierbij werd het gebouw als achtergrond gebruikt.

Borduring fleeces

Voor borduring moet het logo omgezet worden in een borduurkaart. Dit is een bestand waar de sticksels opstaan. Het logo als borduurkaart geeft al een idee hoe de effectieve borduring er zal uitzien. Dit hebben we toegepast op fleecen, die uitermate geschikt zijn om te borduren.

Gevelreclame

Het logo is ook geplaatst op alucobond borden, dit zijn aluminium sandwichplaten die maatvast zijn. Dit is zeker nodig als de borden zuidgericht opgehangen worden en donker zijn van ondergrond.

Hieronder kan u het voorbeeld bekijken. Heeft u zelf interesse in drukwerk, borduring of gevelreclame? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Interesse in logo ontwerp?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stap 1 van 2

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
    Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)

Bel nu
Route