Met muurstickers meer leven in de brouwerij

Val d’Hony-Verdifarm, de belangrijkste veterinaire groothandelaar-verdeler in België met het grootste assortiment aan geneesmiddelen voor dieren, wilde graag beestige muurstickers op de wanden van de kantoren. En zulke vrolijke figuren brachten wij natuurlijk met veel plezier aan!

De stickers in de vorm van allerlei dieren zijn een leuke knipoog naar de core business van het het bedrijf.

Stickers in elke ruimte

Decoratiestickers zijn niet alleen in te zetten in een kantoorruimte, maar kunnen ook jouw ontspanningsruimte, refter, badkamer of zelfs keuken en slaapkamer een totaal andere uitstraling geven. Bij het inrichten van een kamer denk je misschien niet meteen aan muurdecoratie. Toch zijn muren net zo belangrijk als de meubels en andere accessoires. Indien je niet wenst te verven of behangen, bieden stickers dus een uitstekend alternatief.

Alle stijlen, formaten en kleuren

Interieurstickers leveren en plaatsen wij in in alle stijlen, formaten en kleuren. Het genre dat je opteert voor jouw sticker is afhankelijk van de stijl van jouw interieur en de kleuren die hierin terug te vinden zijn.

Heeft jouw ruimte een accentkleur? Dan kan je deze tint bijvoorbeeld gebruiken in de decoratie, meubels en muurstickers. Beschik je meer over een sober interieur met weinig kleuren, dan mag de sticker absoluut een eyecatcher zijn. Een inspirerende quote, een grappige of verrassende afbeelding of zelfs een eigen tekening of schets? Het kan allemaal.

Advies van een expert

Ben je er nog niet helemaal uit wat je met jouw ruimte wil aanvangen? Dan kan je zeker advies vragen aan onze medewerkers. Zij weten goed wat mogelijk is en welke stickers in jouw interieur zullen passen.

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Wil je ook jouw ruimte opvrolijken met onze interieurstickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route