Textieldoek Sint-Niklaas: een stijlvolle wanddecoratie

Net zoals jullie, zocht Slaapgoed Verlinden op “textieldoek Sint-Niklaas”. Slaapgoed Verlinden is gespecialiseerd in slaapcomfort, nachtmode en bed-, keuken- en badlinnen. Een van de belangrijkste uitgangspunten van dit bedrijf is dat het totaalplaatje bij de klant moet kloppen. Slaapcomfort is namelijk méér dan goed slapen alleen. Het draait ook om het interieur en de sfeer. Enkel dan geniet iemand maximaal van zijn slaapbeleving.

Dit gegeven wilde Slaapgoed Verlinden graag in de kijker zetten. Daarom installeerden we een textielframe in hun showroom. Dit is een gebruiksvriendelijk en stijlvol product om binnenshuis te gebruiken.

In deze indoorframes worden decostof doeken met een platte pees strak gespannen in een aluminium profiel.

Multifunctionele peesdoeken

Zulke doeken gebruiken onze klanten niet alleen voor het opvrolijken van een ruimte. Ze kunnen eveneens fungeren als scheidingswand tussen twee delen van een ruimte of als geluidsdempende muur. In dat laatste geval plaatsen we een geluidsabsorberende mousse in het frame en bekleden we het vervolgens met het doek.

Ideaal voor winkels, etalages, showrooms, beursstanden, kantoren, openbare gebouwen of zelfs bij jou thuis!

Verander het doek naar smaak

Een ander groot voordeel is het feit dat de doeken makkelijk te wisselen zijn. Zo kan je jouw w afbeeldingen veranderen met de seizoenen, solden, vakantieperiodes etc. Een textielframe is met andere woorden een uitstekende keuze als je op zoek bent naar duurzame wanddecoratie die makkelijk te (de)monteren is.

Tekstieldoek Sint-Niklaas nodig, of in regio Sint-Niklaas?

Dan kan je kiezen welk ontwerp en formaat je het interessantst lijkt. Vul onderstaande gegevens in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route