Vision print folie

Vision print folie  bestaat uit printbaar geperforeerd vinyl dat zelfklevend is.

Deze gaatjesfolie speelt slim in op de werking van het oog. Dat heeft namelijk de neiging om heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. En one way vision folie is opgebouwd uit meerdere kleuren. Dat printen we op de witte kant van het vinyl. Omdat de gaatjes geen inkt bevatten, lijken ze donkerder.

Aan de buitenkant van de folie concentreren onze ogen zich vooral op de heldere kleuren, waardoor we het plaatje als een mooi geheel zien. Aan de binnenkant focussen onze ogen zich echter op de heldere kleuren van buiten, waardoor we donkere kleuren van de folie ‘negeren’ en er dwars doorheen kijken.

Vision print folie bedriegt onze ogen. Vandaar het spectaculair effect!

Praktijkvoorbeeld Banden Roelants

Bij Banden Roelants in Wolvertem (Meise) brachten we een reusachtige one way raamsticker aan om het bedrijf beter te laten opvallen in het straatbeeld.

Van buitenaf zien we een donkere afbeelding met reclame. Binnen hebben ze echter geen last van belemmeringen in de lichtinval.

Deze gevel heeft een mooie opfrisbeurt gekregen!

Veel succes met jullie vision print folie.

One way vision: de perfecte oplossing

Vision print is een one way folie.

Als je van buiten naar binnen kijkt, zie je de reclameboodschap. Indien je echter van binnen naar buiten kijkt, is het alsof er niks op de ramen hangt. Deze folie wordt in ons atelier geprint met eco solvent inkten, zodat ze uv bestendig zijn.

Het resultaat? Een opvallende reclame in one way vision folie.

Zelf een one way vision afbeelding maken en/of aanbrengen is niet zo eenvoudig. Daarom doe je er goed aan om de professionele hulp van het Argo team in te schakelen.

Uiteraard kan je niet alleen voor vision print raamfolie op jouw gevel kiezen. We hebben eveneens stickers voor jouw autobelettering. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Bel nu
  Route