Wagenpark beletteren

Bij Argo zijn we uiteraard fan van een hippe, leuke voertuigbelettering. Daarom hebben wij ook de voertuigen van ons eigen vloot in eenzelfde huisstijl gegoten.

Zowel onze Mercedes Sprinter, Citroën Jumpy, Berlingo en C4 Picasso kregen de afbeelding van onze Magritte geïnspireerde man, het logo en de slogan van Argo en onze contactgegevens als bestickering.

Onze voertuigen zijn dus duidelijk te herkennen in het verkeer!

Fleetbelettering in huisstijl

Of het nu gaat om een kleine autobelettering of een gigantische truck, wij trekken de huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Door onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op alle mogelijke vragen van klanten.

Wil je ook jouw vloot of wagenpark beletteren?

Dat is dan een schitterend idee! De belettering of carwrapping van jouw voertuigen is de ideale manier om ook onderweg volop reclame te maken. Geen enkel medium is immers zo effectief.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van jouw voorkeuren en behoeften werken wij met plezier een voorstel uit.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Bel nu
  Route