werkkledij reclamekledij Lokeren
werkkledij lokeren

Uitbreiding assortiment werkkledij

Argo Communications is in 2020 in zee gegaan met een gloednieuwe partner voor bedrijfskledij en relatiegeschenken. Wij stellen jullie met trots voor aan Fima Promotions.

Vanaf heden kunnen jullie bij hen terecht voor de nieuwste, kwalitatieve bedrijfskledij, relatiegeschenken en drukwerk. Met merken zoals Snickers, Blåkläder, Projob, Craft, Sievi en zoveel meer om direct mee te nemen. Alles is op stock.

 

Fima promotions is reeds 15 jaar gespecialiseerd in kledij en relatiegeschenken specifiek voor de bouwsector.
Jan en Els staan jullie met raad en daad bij in de keuze van de perfecte werkoutfit, werkschoen of bij de aankoop van je relatiegeschenken. Ook voor drukwerk kan je bij hen terecht.

Hou je van een persoonlijke aanpak in een gezellige en veilige sfeer, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres! In onze showroom liggen nu de nieuwste collecties van Snickers Workwear, Mascot Workwear, Craft, Blakläder Workwear, Base, Sievi, Kariban, B&C, …. te blinken, klaar om te passen en onmiddellijk mee te nemen.

Heb je naast werkkledij ook reclameborden of een nieuwe belettering nodig voor je bedrijfsvoertuig? Top, dan helpt het team van Argo jou graag op weg.

Ja, je hoort het goed! Al jouw communicatie- en reclame onder 1 dak. Als dat niet handig is?

fima lokeren

Op zoek naar werkkledij?

SOp zoek naar bedrukte reclamekledij, of eerder werkkledij om onmiddellijk mee te nemen? Vul onderstaande gegevens in en we komen snel bij je terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bel nu
  Route