Werkkledij – Werkschoenen

Kom werkkledij passen in onze winkel

werkkledij reclamekledij

Uitbreiding assortiment werkkledij

Argo Communications is in 2020 in zee gegaan met een gloednieuwe partner voor bedrijfskledij en relatiegeschenken. Wij stellen jullie met trots voor aan Fima Promotions.

Vanaf heden kunnen jullie bij hen terecht voor de nieuwste, kwalitatieve bedrijfskledij, relatiegeschenken en drukwerk. Met merken zoals Snickers, Blåkläder, Projob, Craft, Sievi en zoveel meer om direct mee te nemen. Alles is op stock.

 

Fima Promotions

Fima promotions is reeds 15 jaar gespecialiseerd in kledij en relatiegeschenken specifiek voor de bouwsector.


Jan en Els staan jullie met raad en daad bij in de keuze van de perfecte werkoutfit, werkschoen of bij de aankoop van je relatiegeschenken. Ook voor drukwerk kan je bij hen terecht.


Hou je van een persoonlijke aanpak in een gezellige en veilige sfeer, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres! In onze showroom liggen nu de nieuwste collecties van Snickers Workwear, Mascot Workwear, Craft, Blakläder Workwear, Base, Sievi, Kariban, B&C, …. te blinken, klaar om te passen en onmiddellijk mee te nemen.

Broek kapot? Er begin een nieuwe werknemer? Zit je zonder schoenen? Spring binnen en neem direct mee wat je nodig hebt. Alle courante maten en merken op stock. Deze service kunnen we nu aan ons klanten geven dankzij Fima Promotions.

showroom reclamekledij en werkkledij

Op zoek naar werkkledij of werkschoenen? Vraag hier je offerte.

Op zoek naar nieuwe t-shirts of werkkledij? Vul snel onderstaand formulier in en ontvang jouw offerte op maat. 

Stuur tot 3 foto's, logo's of afbeeldingen mee. (type: jpg, jpeg, gif, png, pdf)

Meer nieuws over andere belettering

Call Now Button